Connect with us

Asztrohoroszkóp

Ez az a dolog, ami megakadályoz, hogy elérd a céljaidat, a csillagjegyed szerint

Horoszkóp

Ez az a dolog, ami megakadályoz, hogy elérd a céljaidat, a csillagjegyed szerint

Ez az a dolog, ami megakadályoz, hogy elérd a céljaidat, a csillagjegyed szerint

Mindannyiunknak vannak életcéljai, mind álmodozunk valamiről, amit el szeretnék érni. Függetlenül attól, hogy ez az álom kicsi-e vagy nagy, segít megőrizni a belső motivációnkat és hajt minket előre nap, mint nap.

Attól mégis előfordul, hogy azt érezzük, teljesen le vagyunk terhelve és a világ is ellenünk van. Könnyű ilyenkor elveszíteni a lelkesedést, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan eltervezzük, és azt érezzük, hogy soha nem érünk a célba. Minden csillagjegynek megvan a maga blokkoló tényezője, lássuk, a tiéd micsoda!

Vízöntő

Annyira hozzá vagy szokva, hogy haladj az árral és a körülötted lévők által megszabott korlátok között élj, hogy megfeledkezel arról, te mit szeretnél igazán. Így soha nem leszel képes növekedni. Itt az ideje, hogy kitörj a megszabott keretek közül és azt tedd, ami igazi szenvedéllyel tölt el, csak így fog sikerülni.

Mérleg

Be kell építened a napirendedbe a kemény munkát, még akkor is, ha úgy érzed, hogy egyetlen porcikád sem kívánja. Neked a munka mindig is móka és kacagás, de azzal sajnos az esetek legkisebb százalékában lehet csak elérni sikereket. Kapd össze magad és izzadj meg egy kicsit a céljaidért.

Ikrek

Te vagy az egyik leghatározottabb csillagjegy, mégis hajlamos vagy arra, hogy a gyengeségidre összpontosíts, és ezzel blokkolod magad. Fókuszálj a pozitív tulajdonságaidra és hasznosítsd őket annak érdekében, hogy elérd, amit kitűztél magad elé. Ne te légy a saját álmaid korlátja.

Bak

Megértjük az álláspontodat, hogy mindenhez kell egy tökéletes terv és alapos átgondolás, viszont, ha állandóan csak az elképzeléseiddel játszol, és soha nem lendülsz akcióba, akkor mégis ki fogja helyetted megvalósítani mindazt, amit kiterveltél? Ideje volna túlgondolás helyett a tettek mezejére lépni.

Szűz

A kemény munka elengedhetetlen a sikerhez. Ülj le és készíts ütemtervet. Bölcsen oszd be az idődet és akkor nem lesz semmi baj, ugyanis hajlamos vagy elcsúszni a dolgokkal és kontroll nélkül az eredményt is nehéz elérni. Meg fogsz lepődni, hogy mi mindenre vagy képes, ha egy kicsit összekapod magad és összpontosítasz.

Bika

Nem számít, hogy a körülötted lévők mit duruzsolnak a füledbe. Itt az ideje végre magadra hallgatnod és elhinned, hogy az álmaidat meg tudod valósítani. Ha továbbra is bőszen bólogatsz, amikor valaki úgy gondolja, hogy túlzás, amire vágysz, akkor az álmaid valóban csak álomképek maradnak. Légy megingathatatlan és küzdj, ameddig kell, a negatitivást pedig engedd el a füled mellett.

Nyilas

Gyakran azt érzed, hogy sikereket csak a többiekkel együtt tudsz elérni. Ideje elhinned, hogy megy az magadtól is, a saját tempódban. Nem kell, hogy mindig másokhoz igazodj, és mások iránymutatásait kövesd. Pozitív személyiség vagy, akinek megvan a kellő ereje, hogy segítség nélkül is elérje, amit akar.

Oroszlán

Rettegsz attól, hogy elveszíted, amid van. Itt az ideje kockáztatnod és megértened, hogy a nagy célok érdekében áldozatokat is kell hozni időnként. Bár emiatt forgolódsz az ágyadban éjszaka, mélyen belül tudod jól, hogy mit kell tenned. Ne feledd, ha elég keményen és kitartóan dolgozol, nincs olyan, amit ne valósíthatnál meg.

Kos

Félsz elhagyni a komfortzónádat. Sokan vagyunk így ezzel, de a kényelmes kis buborékod belsejében sokkal kevesebb a lehetőség, mint a tágas nagyvilágban és a buborék nem fogja engedni azt, hogy fejlődj és növekedj. Lépj ki a kereteid közül és engedd magadnak, hogy azzá válj, akivé mindig is szerettél volna.

Halak

A halogatás a te nagy gátló tényeződ. Képes vagy megakadályozni magad attól, amit nagyon szeretnél elérni, csupán azért, mert úgy gondolod, úgysem vagy rá képes. Függetlenül attól, hogy félelem vagy lustaság, esetleg a kettő keveréke az, ami a halogatásod alapja, itt az ideje változtatni rajta.

Skorpió

A félelem az, ami megakadályoz. A félelem, hogy talán soha nem éred el, amit szeretnél, és ha megpróbálod, elvesztheted azt, amit már eddig megszereztél. Nem akarsz két szék közt a padlóra esni. Senki nem akar. Ezt azonban le kell győzni és akcióba lendülni, hiszen ha minden tőled telhetőt megteszel, kizárt, hogy ne járj sikerrel. Aki igazán akar, annak megadatik.

Rák

Igazából az a gondod, hogy legtöbbször nem tudod, hogyan láss neki. Valóban, az első lépés a legnehezebb és a legmeghatározóbb. Viszont, ha azt megtetted, utána már karikacsapás az egész. A fontos, hogy a kisebb döccenők se engedd, hogy eltántorítsanak. Tökéletesen sima út nincsen, de a kitartás csak rajtad múlik.

tudasfaja.com

Vissza a kezdőlapra.

Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X