Connect with us

Asztrohoroszkóp

Napi horoszkóp december 18. szerda – Most tényleg igaz a mondás: ki korán kel, aranyat lel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp december 18. szerda – Most tényleg igaz a mondás: ki korán kel, aranyat lel.

És rád mit mértek a bolygók?

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

És rád mit mértek a bolygók?

Kos

A sok lótás-futás, munka és bevásárlási láz közben is törődnie kellene az érzelmeivel. Uralkodó bolygója a sötét arcú Plútóval áll kedvező fényszögben. Ez bizony azt jelenti, hogy az érzelmei megsűrűsödnek, a vágyak követelődzőbbek. Ne nyomja el szívének szenvedélyességét! A romantika, melyről eddig úgy hitte, hogy távol áll öntől, most végre utolérheti önt. A mai napon vallomást tehet, vagy kaphat.

Bika

Minden kezdet nehéz: ha például új munkahelye van, és olyasmiben kell helyt állnia, amit eddig még nem próbált, vagy a szokásosnál nagyobb terhelésnek van kitéve, akkor könnyen megfordulhat a fejében az, hogy feladja, nem csinálja tovább. Ne tegye! Ez még csak a kezdeti próbatétel, amikor önt is „kóstolgatják”, és még ön sem szokott hozzá a mércéhez. De nem lesz mindig ilyen nehéz! Várja ki a végét!

Ikrek

A pérkapcsolat házán átvonuló Merkúr a Neptunusszal kerül ma konstellációba: végre ön is és a társa is tisztán láthatja, hogy miben kellene változtatniuk, hogy előrelépést érjenek el a kapcsolatuk, a család, vagy az otthoni körülmények terén. Ma könnyebben megy az egyetértés is. Talán azért is, mert érzik a szeretet ünnepének közeledtét. Karácsonyi ajándékul egy közös utazással lepik meg magukat és egymást.

Rák

A napokban elhalasztott egy fontos feladatot, így ma azzal kell szembesülnie, hogy valósággal a körmére ég a munka. Jól teszi, ha korábban megy ma be dolgozni, így van esélye arra, hogy a reggeli nyugalmasabb időszakot kihasználva valódi haladást érjen el. Ez már azért is jobban megy reggel, mert a korai órák zseniális ötlettel ajándékozhatják meg. Most tényleg igaz a mondás: ki korán kel, aranyat lel.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
1 Comment

1 Comment

  1. fallenone

    2019.12.18. at 10:25

    tst

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Napi horoszkóp

To Top
X