Connect with us

Asztrohoroszkóp

Napi horoszkóp december 18. szerda – Most tényleg igaz a mondás: ki korán kel, aranyat lel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp december 18. szerda – Most tényleg igaz a mondás: ki korán kel, aranyat lel.

És rád mit mértek a bolygók?

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán

Új lehetőség adódhat az életében, ami annyira kecsegtetőnek tűnhet, hogy az már önnek is gyanút kelthet. De tegye félre az aggodalmait! Ha talán tényleg nem is olyan fényes a dolog, mint elsőre látszik, azért még egyáltalán nem rossz! Ráadásul valaki máris felfigyelt önre. De csak akkor nyerheti el a bizalmát, ha nem tántorítja el semmi sem a kitűzött céltól. És persze önmagának is kell bizonyítania.

Szűz

Jó ideje már, hogy nem találta a helyét a munkájában, a hivatásában. Most olyan új lehetőségek adódhatnak az ön számára ezen a téren, amik segíthetik az önmagára találását. Lehet, hogy ami most adódik lehetőség, még nem a végső megoldást jelenti. De egy állomás az úton, amit be kell járnia. Tegyen egy próbát! Mintha ön lenne ama legkisebb fiú a meséből. Szerencsével járhat.

Mérleg

Anyagi kérdéseket érintő ügyekben ma éppen annyira lehet szerencsés, mint szerencsétlen. Mivel látszik a veszteség lehetősége, ezért akkor jár a legjobban, ha elébe megy a dolognak, és inkább maga adakozik. Most rengeteg jótékonysági akció ad lehetőséget arra, hogy a saját jószántából szabaduljon meg a pénzétől. Ugyanakkor sikeres és szerencsés üzleteket is köthet, úgyhogy a veszteség nem baj.

Skorpió

A jegyében járó Mars keményebbé, és kissé agresszívabbá tette önt mostanában. A mai napon is sok mérgelődésre számíthat, de csak akkor, ha a lelkére veszi a dolgokat. Leginkább a külvilág, a körülmények váratlan, és folyamatos változásai borítják ki, no meg a társának a kiszámíthatatlansága és gondolati ugrásai. Azzal azonban nem segít, ha erővel lép fel, vagy ha mérgelődik. Vegye könnyedén!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
1 Comment

1 Comment

  1. fallenone

    2019.12.18. at 10:25

    tst

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Napi horoszkóp

To Top
X