Connect with us

Asztrohoroszkóp

Ha ezeket megfogadnod 2020-ban a csillagjegyed szerint siker, szerelem és boldog év vár rád

Horoszkóp

Ha ezeket megfogadnod 2020-ban a csillagjegyed szerint siker, szerelem és boldog év vár rád

Kos

Ne adj több szívességet. Az elmúlt évben kimerítetted az összes erőforrásodat, és fel kell töltened a szívedet és az elmédet azzal, hogy gondoskodsz magadról. Nem kell mindent megtenned, amiért mindenki könyörög. Tanulj meg nemet mondani mások végtelen kéréseire ebben az évben, és mondd el a gondolataidat.

Bika

Engedjen be embereket. Bontsd le a falakat, amiket évek óta tartasz, és engedj be valakit a gondolataidba, a szívedbe és a lelkedbe. Tudd, hogy még ha meg is sérülsz, megéri a folyamatot, hogy feltárd, ki vagy.

Ikrek

Fogadd el jobban a dolgokat, amik változnak. Rosszul állsz hozzá az élethez, és a dolgok az ellenkező irányba mennek. Fogadd el az ismeretlent, mert ha nem, akkor folyamatosan cserben hagynak. Hagyd, hogy a változás átáramoljon rajtad.

Rák

Ne korlátozd magad ebben az évben. Lépj be az ösvényekbe, szenvedélyekbe, kérdéseidbe, és hagyd, hogy ez a kaland elvigyen új helyekre. Elég bátor vagy ahhoz, hogy elengedd azt, amit az emberek gondolnak rólad, és fedezd fel az utadat. Merülj el a vándorlás világában, és keress otthont azokban a dolgokban, amelyek megijesztenek.

Oroszlán

Egyszerre csak egy kapcsolatra koncentrálj. Büszke vagy arra, hogy társasági lény vagy, és extrovertált, de az elmúlt évben túl sok kapcsolatot vettél fel egyszerre. Lassítanod kell, és rá hangolódni az emberekre, akik melletted laknak.

Szűz

Egyszerűsítsd az életed. Nagyon könnyű a káoszban élni, ezért ideje lassítani. Tisztítsd meg magad, és használj egyszerűbb megközelítést, amikor a holmidra, kapcsolataidra és érzelmeidre gondolsz. Ne ragadj meg mindent, akár egy forgószél, lélegezz mélyeket, és lassan keresd meg a szépséget az életben.

Mérleg

Tedd magad a szeretet lista tetejére. Túl sok napot töltöttél azzal, hogy megemészd azt, amit mások gondolnak rólad. Itt az ideje visszatérni önmagadhoz. Tanuld meg hogy elengedd mások véleményét, mert ők mindig ürességet hoznak létre benned.

Skorpió

Fogadd el mások segítségét. Sokmindenen mentél keresztül az utóbbi időben, most hagynod kell hogy mások vezessenek. Ne félj megnyitni a szíved, hagyd hogy olyas valaki segítsen, aki a legjobb érdekeket szemelőtt tartva azt akarja, hogy neked a lehető legjobb legyen.

Nyilas

Törekedj az érzelmeid gyógyítására és stabilizálására. Neked könnyű nevetést és mosolyt hozni mások arcára, itt az idő hogy a  sajátodra is odafigyelj. Meg kell találnod az érzelmi biztonságot. Tölts több időt a múltaddal, és ismerkedj meg azokkal az érzésekkel, amik elől menekülsz.

Bak

Tölts időt a kreativitással. Gyakran nehéz belemerülni egy olyan világba, amely nem termelékeny, és tele van feladatokkal. Lehet, hogy úgy érzed, hogy nincs képzelőerőd vagy ötleted. Tegyük félre az időt, hogy teret adjunk a kreativitásnak. Bármit bevethetsz, ami lehetővé teszi, hogy magad mögött hagyd a termelékenység világát.

Vízöntő

Fontos határokat kell felállítani. A kedves szív és a nem ítélkezés gyakran megtéveszti az embereket, akik hajlandóak azt hinni hogy egy lábtörlő vagy, és átgázolnak rajtad. Erősebbnek kell lenned azokban a dolgokban, amikben szükséges döntést hoznod. Meg kell mutatnod, hogy ha nem közölsz véleményt, az nem azért van mert nincs véleményed.

Halak

Légy teljesen hiteles. Hajlamos vagy arra, hogy mindig kedves légy és könnyen igent mondj. Ez arra késztet, hogy ne mond el valójában mi a véleményed, és mit érzel belül. Hitelesnek kell lenned önmagaddal szemben is, ugyanúgy mint másokkal szemben is. Ez hosszú távon át fogja alakítani az életedet.

Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X