Connect with us

Asztrohoroszkóp

Itt a 2020 májusi havi horoszkóp – 4 jegynek nagy meglepetés, 2 jegynek tragédia, a többieknek sorsdöntő változás!

Havi horoszkóp

Itt a 2020 májusi havi horoszkóp – 4 jegynek nagy meglepetés, 2 jegynek tragédia, a többieknek sorsdöntő változás!

A Kos szezonban a bíboros tűz jelenik meg. Ez az átmenet a Halak sziklás vizeitől, amelyeket átlépünk, és kezdeményezünk további módszereket.

Május a tanulás és a remény felfedezésének hónapja lesz, figyelembe véve azokat a kihívásokat, amelyekkel a világ jelenleg szembesül a COVID-19 járvánnyal. A Kos szezonban a bíboros tűz jelenik meg. Ez az átmenet a Halak sziklás vizeitől, amelyeket átlépünk, és kezdeményezünk további módszereket.

A Halakban láttuk a korona vírussal kapcsolatos aggodalmakat,  és a Szűz telihold idején számos kormány által kihirdetett megelőző intézkedést a terjedés megakadályozása érdekében. A Kos szezonja nem garantálja a drasztikus változást, de lehetővé teszi a további intézkedéseket a nagyobb változások végrehajtása érdekében. Amikor a szaturnusz belép a Vízöntő jelébe a tavaszi napéjegyenlőség kezdete körül, akkor csak pozitívabb változásra számíthatunk, mivel ezek a jelek a földről és a vízből a levegőbe és a tűzbe mozognak.

Mindannyian várakozással tekintünk arra, hogy mit hoz a Kos szezon. Ez az új szezon kezdete, ahol új élet és remény születik meg. Legtöbbünk elszigeteltségben él, és a barátokkal, családdal való kapcsolattartás megfelelő dolognak tűnik ebben az időszakban a hangulat fenntartása érdekében. Ez egy olyan tanulási időszak is, amelyben megtalálható az erő, hogy fennmaradj és folytasd a harcot. Gondoskodnunk kell a szellem fenntartásáról, és nem szabad feladnunk a reményt, mert ez a félelem legerősebb szövetségese és mindenki a félelem fegyverévé válhat.

Kos

Végül eljött a jeled és mindenki a változást várja. Ironikus módon, míg a Kos szeret mozogni és felfedezni, ebben az időben leginkább az elszigetelődést tudjuk gyakorolni. Ahol ez általában visszatart téged, bizalmat érezhetsz a Jupiterben, amelyben feszültséget hozhat a Nap jele. Ez növelheti az optimizmust, vagy összeomlik a negatívumban. Ügyelj arra hogy egyensúlyt találj, mivel ez a hónap tanterve lesz a számodra, különösen, ha a Jupiter és a Plútó közelebb kerülnek egymáshoz az intenzitás növelése érdekében. A megkönnyebbülés jele, a telihold jelenik meg a Mérlegben, miközben némi egyensúlyt hoz az hatalmas út felé ebben a hónapban, és rávesz téged, hogy arra hangolódj, amire szükséged van és hogy mások hogyan segíthetnek elérni ezt. A hónap későbbi szakaszában, amikor a nap a Bika felé fordul, kissé kevesebb nyomást fogsz érezni, engedve hogy visszatérj, és arra összpontosíts hogy újjáépítsd magad, de egy nyugodtabb és semlegesebb talajra.

Bika

Ebben a hónapban később lépünk be a szezonba, és ezt mindannyian nagyon várjuk. Jelenleg a Nap a Kosban van, és ez rávilágít téged a módszertanra és a szemlélődésre. Ez az idő fokozhatja a szorongásodat, de ne felejts el pihenni. A Vénusz még mindig a te jeled a május korábbi részein, mielőtt az Ikrek jelébe csapódik, így hajlamosabb leszel arra, hogy a pénzügyekre és érdemeidre nézz. A Vénusz vissza fog térni ebben a jelben, ezért vigyázz, és ne kezeld magad mentálisan csak az év későbbi szakaszában. A Plútó és a Jupiter május 4-én tartott találkozója révén ösztönözni fog a világ igazságainak felfedezésére és megkeresésére, vagy valami olyan dologra, amelyre már egy ideje kíváncsi lehetsz. Jelenleg magasabb szintű tanulási lehetőségek érhetőek el. A Mérlegben telihold megnyugtató hatással lesz rád, amivel mindketten a Vénusz uralkodó jelei vagytok. A gyakorlatiasság és a tervezés könnyebben megkönnyíti a célok elérését és a jövő felé mutató látnivalók meghatározását. Végül mikor a Nap belép a jeledre 19-én, érezni fogod az energia fokozódását amire vágytál, hogy felébresszen téged az alvásból.

Ikrek

Ez nagyon érdekes hónap lesz a számodra. A Vénusz az Ikrek jelébe lép a harmadik napon, és egy ideig ott marad. Azok számára, akiknek szerelmi gondjaik vannak, ez az időszak nyitva áll a megoldásra. Ez egy tanulságos tapasztalat lesz, amikor jobban megismered a múltbéli és jelenlegi kapcsolataidat, és kulcsot adsz a jövőre gondolkodáshoz. A Nap a hónap első felében a Kosban van, és a közösségi médián keresztül hozza létre a kapcsolatot a barátokkal. Gyorsan élsz a kommunikációval kapcsolatban, és amikor a Merkúr belép a Kosba a tizenegyedik napon, látni fogod milyen jó lehetsz. Van némi elismerés mivel aktívabb leszel a közösségi platformokon, potenciálisan új barátokat és kapcsolatokat szerezhetsz. Mikor a Mérlegben van a telihold, izgalmakat okoz az életedben ezen utazás során. Ez felidézi a kreativitásodat is, és arra késztet, hogy dolgozz és több dolgot hozz létre (főleg az ott élő művészek és írók számára). Május megkezdi az átalakulás időszakát, és ígéretet fogsz tenni az önmegtartóztatás új útjára.

Rák

Április ígéretes lesz, érdekes és kissé bosszantó, mivel feszültségeket kap mind a Baktól, mind a Kostól, de ellenálló képességeddel megtalálod az utat a hatalom felé. A kemény munka ütemterv szerint fog történni, és úgy fogod érezni hogy nem szünetmentes. Bizonyos nyomást fogsz érezni, amikor megpróbálod újratervezni az ütemtervet, mert ha bármi történik, túlterhelt lehetsz. A Mérlegben a telihold némi harmóniát és egyensúlyt teremt a környezetében, egy ideig megállítva az őrültséget, és kellemes lélegzetvételre ad engedélyt. Az Ikrekben a Vénusz némi megkönnyebbülést és relaxációt is nyújt, mivel a szorongás lassan elcsúszik, visszatérve az ideiglenes normális érzethez. Amikor a nap belép a Bika jelébe, akkor fogékonyabbak lesznek a szezon által kínált lehetőségekre. A barátokkal való kapcsolattartás hatalmas témája lesz ennek az átmenetnek, és az Új hold felkeltheti a figyelmedet, főleg az elszigeteltség gyakorlására. A Plútó és a Jupiter együttléte mindenki számára unalmas lesz, és lehet hogy ebben az időszakban meditálni kell, hogy elbomlaszhasd azokat a közeli kapcsolatokat.

Oroszlán

Ez a hónap tanulási élmény lesz. A Kos szezonja tele van reménnyel és némi optimizmussal, bár ez rövidesen érződik. Amikor a Merkúr belép a Kosba 11-én, egy részednek jobban meg kell tanulnia és bele kell merülnie azokba a témákba, amelyek az elmúlt néhány hónapban felkeltették az érdeklődésedet. Ha a Jupiter és a Plútó együttállásban mindannyian rejtőzködni akarunk, akkor még érdekesebbé válik az igazságok feltárása, miközben elkötelezetten viselkedsz a rutinok megváltoztatásában. Sok rögzített jel fut a felszínre, mivel a Szaturnusz már a vízöntő jelében van, de elég magabiztosnak fogod érezni magad, hogy kezelni tudd ezt az energiát. A Szaturnusz rámutathat néhány dologra, amelyet meg kell változtatnod, és valószínűleg magabiztosan fogod érezni magad, hogy dolgozz. Az út során a személyes kapcsolatok kezet nyújtanak majd. A Telihold a Mérlegben a hetedik napo élesebbé és koncentráltabbá tesz majd. Örülni fogsz amikor a nap belép a Bikába, mert tiéd lesz a pillanat és meg fogod ölelni.

Szűz

A Kos napja ebben a hónapban felkelt bizonyos érzelmeket a múltból. A Jupiter és a Plútó összekapcsolása a negyedik napon a fájdalomtól szenvedő emlékeket idéz elő, amikor a boldogság pillanataira gondolsz, és az egyes kapcsolatok végződéseivel kapcsolatos gondolatokra. Lehetett valaki, aki erőteljesen befolyásolta a múltadat, és felrázhatott néhány emléket a múltból. Az idén a legtöbb jel szerint meg kell küzdened ezekkel az emlékekkel is, hogy elengedhesd és továbbléphess. A Mérlegben a telihold hozza vissza a figyelmet rád, és ahol a kényelmi zónák találhatók. Lehet, hogy arra kényszerítenek, hogy kritizáld magad azért, mert nem úgy kezeled a pénzügyeid, ahogy megálmodtad, se sokunknak váratlan zavarokkal és eseményekkel járnak bevételeink és kiadásaink. A legjobb ha türelmes maradsz, és jobban összpontosítasz a jólétre. Lazulj el. A kedvezőbb idő akkor kezdődik, amikor a Nap később belép a Bikába a hónap folyamán, megadva számodra az új út megtételéhez szükséges bátorságot, sőt kissé optimistábnak is érezheted magad a változások terén, amelyeket az utóbbi időben hoztál az életedbe. Két hónap. Ezek a változások drasztikusak és nyugtalanítóak, de az idő múlásával egyre akklimatizálódnak. Végül is ez még mindig nagyon sok lecke, amelyet az út mentén tanulunk.

Mérleg

Az egyik legnagyobb esemény a telihold jelében lesz a hetedik napon. Ez felhatalmazó pillanat lesz számodra, akkor is, ha nem úgy érzed abban a pillanatban. A telihold aktiválja a hatalmadat, amikor a saját részeid lebontódnak és megszünteted a saját sebezhetőségedet. A Kos napja ebben a hónapban továbbra is begyújta a szenvedélyt és az izgalmakat a számodra is. Ha idén úgy érezted hogy vereséget szenved a Szaturnusz, a Plútó és a Jupiter, akkor megtalálod a módját hogy stabilizáld magad, miután úgy érezted hogy minden elcsúszik. Megszabadulsz attól az energiától és amikor a Vénusz belép az Ikrekbe, akkor új spirituális úton átalakulhat. A Szaturnusz belépése a Vízöntőbe lélegzetelállító időszak lesz számodra, mivel ezek a bíboros helyezkedése egymástól szétválnak (egyenlőre), ilyen helyet adnak egy pillanatra a kikapcsolódáshoz. A benned lévő harcos határozottan ki van ebben a hónapban, még akkor is ha nem tűnik úgy. Végül a Bika szezonváltása pihentetőbb lesz a számodra, amikor az újjáépítésre összpontosítasz, miközben a világtól egy lépést visszább lépsz.

Skorpió

Arra kényszerítenek téged, hogy ebben a hónapban keményen dolgozz a Nappal, végül a Kosban. Mindazonáltal mindent úgy fogsz érezni, mintha frusztrálóan megállna, tekintettel a most zajló világ eseményeire.Lépj egyet hátra, és összpontosíts; ez az időszak jó módszer annak megállapítására, hogy a testednek szüksége van-e szünetre, vagy kell-e olyan változtatásokat kell végrehajtani, amelyek javítják az egészségedet. A Mérleg napján, a hetedik napon telihold motivál majd téged, hogy szánj időt a pihenésre és az újjáépítésre. Ha korábban kimerülten érezted magad, vagy szükséged volt e4gy kis szünetre, akkor itt az ideje, hogy megtedd. Ez terápiás és csodálatosan hat majd rád. De készülj fel, mert amikor az Ikrek belép majd a Vénusz jelébe, a dolgok felforrósodhatnak és rendkívül gyorsan mozoghatnak, talán túl gyorsan is, ahogy szereted. Ez egy érdekes időszak lesz, feltöltéssel és sok kommunikációval. Ez a hónap még szórakoztatóbb és izgalmasabb pillanatokat eredményezhet amikor a Nap a Bika felé halad, amely egyes potenciális párkapcsolatokra összpontosít (ha keresel), vagy pedig arra, hogy megszilárdítsa az önszeretetedet.

Nyilas

Hosszú utat tettél meg, de ez a tűz időszak izgalmakat fog kelteni az életedben. A kos szezonjában nagyon szürreális pillanatban fogod érezni magad, figyelembe véve a világ helyzetét, de tudod, hogyan lehet a lehető legjobban kihasználni a helyzetet. A Jupiter és a Plútó összekapcsolása a Bakban rettegett pillanatokat okozhat neked, amely arra késztet, hogy vess egy pillantást arra, amit a Szaturnusz utolsó utazásán tanultál. Ezekkel az alapokkal maradj erős és koncentrálj. Ha hónapok óta elhalasztod a projekteket, készülj fel most egy kreatív stimuláció sorozatra, amely le fog foglalni téged. A Vénusz belépésével az Ikrek jeléhez 3.-án, jobban összhangban lesz a művészet és a romantika. Mondhatsz kedves szavakat, vagy mástól kaphatod őket. A Mérleg telihold alatt kapcsolatban állsz majd a társadalmi körrel, és meg nagyobb motivációt szerezhetsz belőle, ami nagyobb szintre emeli az ihletet. A Nap belép a Bikába 19. napra, így koncentráltabbá válhatsz és elhatározhatod magad, hogy hatékonyabban végezd a dolgaidat.

Bak

A Mars és a Szaturnusz végül nem tartozik a jeled közé, és ez hozza meg valami nagyon szükséges döntésben a megkönnyebbülést. A Jupiter és a Plútó azonban továbbra is ott vannak, ringatva a világot. 4.-én egyre közelebb kerülnek egymáshoz, hogy emlékeztessenek, hogy még mindig átalakuláson mész keresztül, tehát tartsd észben, mert a Szaturnusz néhány hónappal később visszatér, hogy csatlakozzon hozzájuk. Még most is keményen kell dolgoznod. Stresszes leszel a járvány idején, de jól leszel. A hatékonyságod és a tanulékonyságod az, ami miatt valaki csodálkozhat. Amikor vereséget érzel, ne felejts el azon gondolkozni, hogy milyen csatákban vettél részt és nyertél meg. A Vénusz belép az Ikrek jelébe, még több szenvedélyt adva a munkádhoz, több feladatot adva. Készen állsz. A Mérleg teliholdjának köszönhetően, ez felnyithatja a szemed. Amint észrevetted, hogy a munkád és az eredmnényeid hova vezettek, ne légy túlságosan belekötődve, számíts drasztikus változásokra. A nap, amely a 19. napon érkezik a Bika jeléhez, ígéretet tesz arra, hogy röviden szórakozást és örömöt hoz az életedbe, miközben élvezed a boldogabb pillanatokat.

Vízöntő

Arra számíthatunk, hogy a többi jel eksztatikus kesz, amikor a Vénusz az Ikrekbe érkezik harmadik napján, és ezáltal néhány élvezetes pillanatot hozhat neked. Ilyen pillanatokra van szükség, különösen a világjárvány és az elszigeteltség gyakorlása során. Az ikrekben található Vénusz arra késztet téged, hogy másokkal kapcsolatba lépj, új kapcsolatokat alakíts ki, és szokatlan módon találd meg az örömöket, amelyek magába foglalják a kommunikációt. A 4. napján a Jupiter és a Plútó pontos, így elgondolkodhatsz a múlton, hogyan távolíthatod el azokat az emlékeket, amelyek vissza tarthatnak az egészségesebb és boldogabb jövőtől. A Mérlegben a telihold betekintést nyújt majd neked a változások elvégzéséhez, a magasabb önmagaddal való kapcsolathoz, és a filozófia révén még egy nagyobb jó kereséséhez. Ez egy olyan pillanat, amikor szorgalmasabbnak érzed magad, és a tanulás útján akarsz utazni. Az összekötés és a kapcsolatban maradás témája mindenki számára kiemelkedő lesz, ám az égi jelek tudják, hogyan kell könnyedén navigálni ezeken a vizeken.

Halak

A május sokat ígér neked, de türelmet igényel. Mindannyian megtanuljuk, hogy kell kezelni a pandémiát. Ez az elszigetelt periódus lehetővé teszi, hogy a céljaid kitűzésére összpontosíts, tervezz előre és kísérjen utadon a stabilitás amikor a Nap és a Merkúr is a Kos felé fordul. Amint a Vénusz május 3-án átvált az Ikrek jelére (és ott marad még néhány hónapig), ez segít megoldani az igényeidet, valamint az egyre gyűlő kérdéseket, amelyek továbbra is hátráltatnak téged. Ez a Vénusz utazás hasonló mint amin a világ megy keresztül. El fogod érni a szeretteid és körül veszed őket. A biztonságra és a stabilitásra fogsz koncentrálni. A Mérlegben lévő május 7.-i telihold mellett érezheted, hogy a félelem és a harag kóborol feléd, ám sikerülni fog mert türelmes és szorgalmas vagy, amikor le akarsz győzni valamit. Hónapokig utazni fogsz és válaszokat keresel, gondolkodsz a múltadról és a jövőről. Foglalkozz ezekkel a kérdésekkel és agresszív módon keres meg azokat a válaszokat, és fejtsd ki vágyaidat, igényeidet.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Havi horoszkóp

To Top
X