Connect with us

Asztrohoroszkóp

Minden szava igaz: Így viselkednek az egyes csillagjegyek, ha dühösek. Magadra ismersz?

Egyéb kategória

Minden szava igaz: Így viselkednek az egyes csillagjegyek, ha dühösek. Magadra ismersz?

Ne legyenek illúzióid, mind a tizenkét jegy borzalmas tud lenni, amikor veszekszik. Egyesek azért, mert tombolnak, mások elfojtják, van, aki képtelen megbocsátani és olyan is, aki passzív agresszív viselkedésével kerget az őrületbe. Útmutatónk viszont segít abban, hogy kitől mire számíts, illetve hogyan kezeld.

Mindannyian másképp viselkedünk és másra kell figyelnünk egy feszült helyzetben.
Ne legyenek illúzióid, mind a tizenkét jegy borzalmas tud lenni, amikor veszekszik. Egyesek azért, mert tombolnak, mások elfojtják, van, aki képtelen megbocsátani és olyan is, aki passzív agresszív viselkedésével kerget az őrületbe. Útmutatónk viszont segít abban, hogy kitől mire számíts, illetve hogyan kezeld.

Jó, ha tudod mivel dühítheted fel az egyes csillagjegyeket mielőtt mondasz nekik valamit.

Nem él a világon olyan ember, akinek mindig jó lenne a kedve, és ne húzná fel magát valami hétköznapi dolgon. Ébredhetünk úgy reggel, hogy egész nap minden csak idegesít minket, aminek akár az időjárás is lehet az oka, ám az, hogy mi hoz ki minket a legjobban a sodrunkból, egyénenként változó.

Biztos, hogy mind tapasztaltuk már, hogy minket halálra idegesített a rendetlenség, míg egy rokonunkat, barátunkat, kollégánkat kicsit sem zavarta. Ez nem véletlen, ugyanis a csillagjegyeink nagyban meghatároznak minket, így abban is, hogy mi dühít fel a legjobban.

Egyes csillagjegyek agresszívabbak mint a többi, valamint nyíltan kimutatják a mérgüket és dühüket, a szájuk is jobban jár, egyből reagálnak és gondolkodás nélkül belevetik magukat a veszekedésbe. Mások viszont inkább nyugodtabbak, átgondolják a dolgokat és nem olyan könnyen lépnek konfliktusba. A tüzes csillagjegyek  a legagresszívabbak és a legingerlékenyebbek, a földi jegyeknek több a türelmük, de amikor egyszer felingerülnek és összevesznek, nehezen bocsájtanak meg, a levegő jegyek kerülik az a veszekedéseket, kompromisszumokkal és diplomáciával próbálják megoldani az összetűzéseket, míg a vizi jegyek magukban gyűjtik a mérgüket és a düht és elrejtik a haragukat.

Kos

Őt a legkönnyebb feldühíteni, hiszen tűz jegyű. Általában nem kezd vitát, de lezárni azt nagyon tudja. Néha türelmetlen és könnyelmű, főleg ha valaki a tűrőképessége határát próbálja kitolni, vagy arra akarja kényszeríteni, hogy előbb foglalkozzon egy problémával, mintsem készen állna rá. Viszont amilyen gyorsan felkapja a vizet, olyan gyorsan meg is tud nyugodni, sőt megbocsátani annak, aki felbosszantotta. Ő az egyik legkönnyebben felejtő és megbocsátó jegy mind közül.

Úgy rázzák le magukról a megjegyzéseket, mint a port, különösen, ha közelében sem vagy annak, hogy kikezdj velük. Legtöbbször pedig csak annyit mond, hogy olyanokkal kezd, akiknek van egy-két válogatott szavuk. Azonban, ha valaha is teszel valamit egy Kos ellen, jobban teszed, ha szeded a cókmókod és egy másik országba költözöl, örökre.

A mindig lendületes, célratörő, nyitott kost mi más is idegesíteni a legjobban, mint az, ha valaki akadályozza abban, hogy csinálhassa a dolgát. Ha túl óvatosak vagyunk, vagy sokáig gondolkodunk, akkor ne lepődjünk meg, hogy ránk förmed egy kos csillagjegyű ember, hiszen ő szeret a dolgok közepébe csapni, és csak menet közben találja ki a tervet.

Mint a tüzes jegyek képviselője, a kosnak nagyon kevés a türelme. Képes a legkissebb dolog miatt is kiborulni, és minden sértést az egójára mért támadás ként fog fel. A Mars az uralkodója, ez teszi türelmetlenné és agresszívvá, de amilyen hirtelen megharagszik, olyan gyorsan meg is bocsájt. A dührohamai rendkívül erőteljesek, a kos elpirul, dühöng, ordít, de a következő pillanatban mindent elfelejt és kedves báránnyá vállik.

Bika

Nem különösebben temperamentumos, lassan gurul dühbe, de ha megtörténik, mindenki fedezékbe! A hűtlenség, az igazságtalanság és az árulás idegesíti fel igazán. Az ennél kisebb dolgokon való dühöngésre viszont nem szívesen pazarol időt és energiát. Ha feldühödik, hosszú ideig tart, míg újra megnyugszik, legjobb ha ilyenkor békén hagyják. Kivéve, ha már elég nyugodt ahhoz, hogy kibeszélje magából a történteket, ilyenkor meg kell hallgatni, különben még jobban megharagszik, hogy nem figyelnek rá. Ha a vitának vége, általában könnyen megbocsát, kivéve, ha valami extrém árulást követtek el ellene. Akkor is civilizáltan fog viselkedni, de a kapcsolat soha többé nem lesz a régi.

Nem szereti, ha a negatív érzéseivel szembesítik őket. Gyakrabban kiadják az érzéseiket, mint szeretnék, így amikor szembesíted őket valami rosszal, úgy érzik összeomlanak. Azonban nem időznek el sokáig a dolgokon és minél jobban piszkálod, végül ő fog kiosztani téged. Előbb vagy utóbb egyáltalán nem fog tudomásul venni.

A kos teljes ellentettje. A bika ragaszkodó, megfontolt, előrelátó. Utál kapkodni, és minden új információt alaposan átgondol, mérlegel, és csak azt követően hozza meg a döntését. Mindezért a legjobban a hitetlenkedés, a kapkodás, a kevés idő, a sürgetés, a váratlan helyzetek és az előre összeállított program felrúgása idegesíti fel a leginkább.

A bika földi jegy és ez teszi türelmessé. Valaki azt hihetné, hogy képes mindent elviselni, de ez sem teljesen igaz. Igaz, hogy senkinek sincsenek olyan idegei mint a bikának, de amikor egyszer felingerül, nem igen jó a közelében tartózkodni – amikor nála kiborul a pohár, vulkán kitöréssé vállik. Ezért nem ajánlatos nála átlépni ezt a határt, de ha mégis megteszi fusson ameddig csak a lába viszi.

Ikrek

A kétarcú jegynél gyakorlatilag minden alkalommal feldobhatsz egy érmét, annyi az esélye, hogy eltaláld, hogy fog reagálni. Előfordulhat, hogy nyugodtan és koncentráltan mond olyasmit, ami a szíved mélyén sebez meg. Az Ikrek imád beszélni, ebben a legjobb és ez akkor sem változik meg, amikor dühös, imádja ízekre szedni a problémát (vagy téged). A haragja gorombáskodással vagy szarkazmussal indul, de könnyen átvált hangos kiabálásba, csapkodásba és tányértörésbe. Szerencsére azonban nem sokáig dühös, addig amíg nem próbálod megmondani az Ikreknek, hogy viselkedjen vagy mit csináljon, hajlandó elfelejteni és megbocsátani a sérelmeket.

Az Ikrek 10-szeresen adja vissza, amit rázúdítasz, nagyobb tűzzel, hogy jobban üssön. Igazán semmibe veszik, ha valaki olyan dolgokkal akarja szembesíteni, ami nem érdekli őket és egyáltalán nem probléma számukra, hogy közönségesen nyilvánuljanak meg, ha a helyzet úgy hozza. Az egyik jó dolog az Ikrekkel kapcsolatban, amire számíthatsz, ha kérdőre vonod, hogy ragaszkodnak mindig a teljes igazsághoz, soha nem hagynak titkolnivalót.

A mindig lendületes, állandó mozgásban, pörgésben élő ikrekkel nagyon kevesen képesek lépést tartani. Őket azzal lehet felbosszantani, ha nem lelkesedünk úgy, mint ő, valamint azt is utálják, ha lusták vagyunk, tunyák, sokat gondolkodunk egy információn, és más se jön ki a szánkon csak a panaszkodás. Az már csak hab a tortán, ha mindezek mellett még trehányok is vagyunk.

Mint levegő jegy, az ikrek igen inteligens és hiperaktív. Nincsenek dühkitörései és hisztériái, de ha felbosszantják őket, visszafizetik azt az ellenfélnek, méghozzá a legjobb szavakat válogatva és azzal a céllal, hogy túljárjon az eszén, de először felméri a szituációt, hogy biztos legyen benne hogy ez a veszekedés nem lesz rossz hatással rá. Gyorsan elfelejti majd, mert a logikája és az esze vezeti, és nem csinál gondot olyankor mikor hasznra lát esélyt. Az idegességét hangos zenét hallgatva csillapítja.

Rák

Édes, megértő, lojális és szerető jegy, és csupán ugyanezt várja el viszonzásul is. Ha viszont úgy érzi, hogy nem szeretik, nem értékelik vagy megbántják, duzzogni kezd. Ha nem olvasol a jelekből, akkor passzív agresszív viselkedésével érezteti, hogy valami nincs rendben. Ha még ebből sem jönnél rá, akkor inkább eltűnik, magába zárkózik. Amikor így elvonul, úgy tűnhet, hogy nem akar beszélni veled, de ez csak csel. A legtöbb esetben ki akarja beszélni magából a sérelmeit, csak nem akarja ő megtenni az első lépést. Ha ignorálod vagy lerázod, az csak újabb bizonyíték számára, hogy téged ez nem érdekel, így csak olaj a tűzre. Arany szíve van, ezért ha megbeszéltétek, utána gyorsan megbocsát, hacsak nem valami nagy dolgon vesztetek össze.

Mindent a szívükre vesznek, nem számít, hogy mivel szembesíted őket. Az érzelmeik túláradnak, és néha hajlamosak előtted összeomlani. Előbb vagy utóbb bocsánatot kérnek és megpróbálják megoldani a dolgot, hogy újra béke legyen köztetek. Azonban, ha a te bocsánatkérésed színlelt, minden probléma nélkül kihúznak az életükből.

A legcsaládcentrikusabb csillagjegy szülöttje, aki ragaszkodik az emlékeihez, gyerekkorához, és különleges kapcsolatban áll a gyerekekkel. Ezek miatt a legjobban azzal dühíthetjük fel, a rosszul bánunk egy gyerekkel. Az mindegy, hogy az övé, a mienk, vagy egy idegené a gyerek. Éppen ezért a rák helytől, időtől függetlenül képes felidegesíteni magát, ha türelmetlen, felelőtlen szülőket lát.

A rák egyáltalán nem vesztegeti az idegeit másokra és semmi sem idíthat el benne hisztérikus kitörést. Ő aggódik és gondolkodik azon miért borult ki és mi volt ennek az oka, de ritkán vannak dühkitörései. A dühét magában gyűjti, ezen pedig úgy könnyít, hogy szórakozni vagy edzőterembe jár. Sosem reagál az első labdára, de minden lehetőséget kihasznál majd, hogy az ellenfelének a tudtára adja, hogy mi mindenen kellett neki végig mennie miatta. Ilyen düh visszatartás a ráknál különböző pszichoszomatikus problémákat okozhat.

Oroszlán

Ha vele vitatkozol, minden arról szól, ki tudja hangosabban mondani az igazát. Bármi fel tudja húzni őt, és nem rejti véka alá a nemtetszését. Rugdosódik, kiabál, hadar, tombol és szétdobálja a tárgyakat a szobában, mindegy, csak látványos legyen! Valószínűleg rengeteg bántó dolgot is a fejedhez vág, amiket nem gondol komolyan, ezért ne vedd magadra! Csak próbálja kiadni minél előbb a haragot magából. Miután ez megtörtént, nem haragtartó, sőt valószínűleg úgy sétál vissza a szobába, mintha mi sem történt volna.

A legnépszerűbbek a csapatban. A tény az, hogy annyira népszerűek, hogy olyan sok barátjuk van, hogy számolni sem tudják. Ha egy kis senkiházinak problémája van vele, semmit nem fog jelenteni a nagy egészben. Még ha el is éred, hogy az összes barátja ellene fordulja, az annyit fog jelenteni az Oroszlánnak, hogy újakat kell találnia, akik nem fordulnak elenne.

Jóindulatú, optimista ember, aki nyíltan megmondja, ha valami nem tetszik neki, ha pedig problémája van velünk, akkor azt nem rejti véka alá, hanem a szemünkbe mondja. Ebből már ki is találhattuk, hogy azzal tudjuk kihozni a sodrából, ha áskálódunk, és valakiről – nem feltétlenül róla – a háta mögött beszélünk.

Mint az összes többi tűz jegy, az oroszlán is igen lobbanékony, de nem annyira mint a kos. Nagyon ingerlékeny, de ők is egy idő után felejtenek és továbblépnek. Az oroszlán egyből reagál és mindent megcáfol az érveléseivel. Mivel igazságos és tud engedékeny is lenni amikor belátja hogy tévedett, de mivel igazából nem szereti a veszekedéseket, de egocentrikus is, egy idő után kiharcol az igazáért és minden úgy lesz ahogy ő akarta.

Szűz

Az egyik legtürelmesebb, legszeretőbb jegy. Hihetetlen mennyiségű sértést képes elviselni, mielőtt láthatóvá válnának rajta a frusztráció nyomai. Amíg lehet, próbálja elkerülni, hogy ki kelljen mutatnia a dühét, de amikor már nem bírja türtőztetni, elemi erővel tör ki belőle. De még így is passzív agresszív, amikor dühös, minden áron próbálja elkerülni a konfliktust és a vitahelyzetet. Könnyebb számára elsétálni egy veszekedésből, mint kiordítani magát. Bár könnyen megbocsát, nem felejt, nem bízik többé abban, aki egyszer elárulta.

Egyszerűen nem foglalkoznak mások problémáival, különösen akkor, ha ők is kapcsolódnak hozzá. Ha szembesítesz egy Szüzet, az is csak azt fogja bizonyítani, hogy mennyire közönyösek mindennel szemben. Jó tudni, hogy nem szabad őket nagyon piszkálni, mert nem fognak hezitálni, hogy leordibáljanak abban a másodpercben, amikor lehetőséget adsz nekik rá.

Precizitás, rendszeretet jellemző rá, ezért a hanyagság, trehányság és a kosz dühíti fel a legjobban. Ha ne adj isten egy koszos ruhadarabot a földön felejtünk, akkor képes hatalmas patáliát csapni, mert nem érti, hogy miért nem vagyunk képesek arra az egyszerű mozdulatra, hogy a szennyesbe rakjuk. Emellett a szűz azt se szereti, ha helyettünk kell dolgoznia, de mivel a trehányságot jobban utálja, ezért megcsinálja.

A szűz számít a csillagjegyek közül a leghiggadtabbnak. Maximálisan felügyeli és tudatában van a szavainak és tetteinek, így ritkán káromkodik vagy mond csúnya szavakat. Tartózkodik az érzelmei kinyilvánításától, jó modorú és túlságosan is kúlturált ahhoz, hogy nyíltan kimutassa az elégedettlenségét, mikor mindig elégedettlen. Az idegességét olvasással vagy zenével csillapítja, otthon vagy szórakozóhelyen, a dühe elrejtése miatt az évek múlásával egyre depressziósabb lesz. Ha úgy gondolja, hogy hibázott vagy túlzott, egyből bocsánatot kér.

Mérleg

Igazi békefenntartó, ebben az esetben is tökéletesen kifejezi személyiségét a mérleg, mint szimbólum. Mindig próbálja kiegyenlíteni a helyzetet a kapcsolataiban, nem kedveli a szélsőséges kitöréseket és haragot. Inkább elteszi magában a sérelmeket és nem szól róluk, amíg csak lehetséges. De mivel nem éppen a legérzékenyebb jegy, ezért ha éppen jó neki a pillanat, kiborítja a bilit. Amikor elkezdenek röpködni a sértések, akkor viszont hirtelen mehetnékje támad, de miközben elviharzik még elkiabál néhány keresetlen szót. Még a tombolás csúcsán is kétszer meggondolja, mit mond ki, miközben kedves pókerarcot mutat. Ha elégszer megbántod, akkor kifejezetten haragtartó tud lenni. Ráadásul fejben listát készít azokról a dolgokról, amik nem tetszenek neki és később felhasználja ellened őket.

Árasztja magából a rengeteg problémát, ami az életében felmerül. Természetesen nagyon könnyű megsérteni, attól függően, hogy éppen mivel szembesíted őt. Gyakran bíznak abban, hogy a barátaik leszerelik azokat, akik a bajt okozzák, de jól tudják, hogy kisebb-nagyobb részben ők is ludasak a dologban és be is vallják, amikor kérdőre vonják őket.

Mindennél többre értékeli a harmóniát és nagyon diplomatikus személy, aki rosszul viseli a szélsőségeket. Ha azon kap minket, hogy igazságtalanok vagyunk, begyöpösödött a gondolkodásmódunk, tele vagyunk előítéletekkel, akkor biztosan csúnyán felbosszantjuk, mert mindezt utálja. Ezen kívül azt se viseli el, ha a jelenlétében mások kárán viccelődünk, mert számára az ízléstelen, alpári. Amennyiben ezt tesszük, akkor ki fog osztani minket, és csak azután távozik, mert még egy levegőt sem hajlandó szívni ilyen emberekkel.

A mérleg törekszik arra hogy ne boruljon ki vagy legalább is minnél jobban elrejtse azt. Az apró dolgokon is fel tudja magát idegesíteni (pl.: csúnyán nézett rá), amikor pedig felfogja, hogy órákon át semmiségért haragudott, elkezd majd ölelkezni és tekeregni maga körül, hogy jobb kedvre derítse. A dühének a legmagasabb foka az, hogy megfordul és elmegy, mivel a jellemének a diplomáciai vonala nem engedi meg neki, hogy veszekedésekbe keveredjen. Még a komoly kapcsolataiban sem fog a mérleg idegeskedni, inkább rávezeti a parnerét, hogy magától elhagyja.

Skorpió

Tudni akarod, dühös-e? Nézz a szemébe mélyen! Sokkal hamarabb látod az indulat szikráit a tekintetében, minthogy bármi más jelét mutatná a testbeszéde. A Skorpió is szereti elzárva tartani a haragját egy darabig. Előbb csak fejben dühödik fel, majd ehhez mérten tervezi meg a következő lépését, néha ez csak annyit jelent, hogy magában szétcincál, máskor viszont bosszúállóvá válik. Ezek viszont mind sokkal azelőtt történnek, minthogy kirobbanna belőle az indulat, ha nagyon csöndes, nézz mélyen a szemébe és tudni fogod, hogy dühös. Légy résen, de adj neki időt lenyugodni, ne erőltesd, hogy előbb ossza meg veled a gondolatait, mintsem szeretné, te jársz rosszul. Kifejezetten haragtartó, lehet, hogy megbocsát, de soha sem felejt.

A skorpió egyszerűen ki fog nevetni és kijelenti, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek problémája van. Veszélyes a skorpiókkal kezdeni, mivel egyenesen élvezik, ha mások megvetik őket, ezért jobb, ha tudod, hogy mit akarsz mondani neki és azt is, hogy hogyan. Nem okoz nekik gondot, hogy neked álljanak számos olyan kis semmiség miatt, amiről tudomásod sem volt, hogy elkövettél.

E csillagjegy szülöttje a végletek embere. Folyamatosan keresi a kihívásokat, a kalandokat. Ha unalom veszi körül, és várakoznia kell, akkor hamar dühös lesz. Amikor úgy érzi, hogy csak raboljuk az idejét, és semmit sem csinál, akkor az első szavunkra képes keresztben lenyelni. Neki fontos a gördülékenység, és a hatékonyság, úgyhogy ne akadályozzuk ebben, ha jót akarunk magunknak!

A skorpió egy igazi kötekedő és nem kell sok ahhoz, hogy felhúzzák. Először provokálni fogja és mindig készen áll majd az övön aluli ütésekre. Ezután következik egy káromkodás és sértegetés áradat, de néha képes még fizikailag is megtámadni azt aki feldühítette. Ahhoz, hogy a dolog még rosszabb legyen, ezzel sem elégszik majd meg mert ki kell elégítenie a bosszúvágyát is, ezért az eset után máris tervet sző arrol, hogy hogyan bosszulja meg. Erre még ki is várja a legmegfelelőbb pillanatot.

Nyilas

Az őszintétlenség, a hűtlenség, a kegyetlenség és a gyűlöletbeszéd bármilyen formája elég ahhoz, hogy feldühítse. Ha feldühíted, jobb ha otthagyod, mert senkit nem kímél a haragja. Egyébként elég türelmes típus, ha nem a szívügyéről van szó, valószínűleg sosem látod feldühödni. A túláradó szarkazmusa azonban azt jelezheti, hogy kitörni készül. Általában azért igyekszik megfékezni magát, mert utólag mindig nagyon szégyelli a kitöréseit. Azt azonban érdemes tudni róla, hogy nem drámázik csak azért, mert unatkozik, szereti megoldani a problémákat, amiket viszont sokszor épp ő okoz.

Utálják a konfrontálódást és bármit megtesznek, hogy elkerüljenek. Azt gondolnád, hogy ez vicc, pedig igaz. A nyilasok egyszerűn szeretnek csak úgy eltűnni, hogy a nyomukat sem találod. Se egy kézzel írott levél, se egy email, semmi, te pedig egyedül maradsz a gondolataiddal és a nyilas már rég továbblépett.

Olyan művelt ember, aki szereti átadni a tudását, éppen ezért attól lesz igazán ideges, ha szembesül egyes emberek butaságával. Ettől annyira ki tud jönni a sodrából, hogy úgy érzi, az egész világon egyedül van, és sokan meg sem érdemlik, hogy levegőt vehetnek. Ha nem akarjuk, hogy ránk legyen mérges, akkor meg se próbáljunk úgy csinálni előtte, mint, aki élvezi, hogy nem elég művelt, mert az dühíti a legjobban, ha valaki meg sem próbál tenni azért, hogy okosabb legyen.

A nyilas általában a körülötte lévők idegeit tépi, mivel általában megmondja amit gondol még akkor is ha senki sem kérdezte. Amikor kiborul, teljesen előreláthatatlan, az ami biztos viszont, ha egyszer kinyílvánítja a hozzáállását, sosem változtat rajta, de egyben lehetséges, hogy hidegvérrel kijelenti az üzenetét, veszekedési iránti vágy nélkül vagy összetör mindent maga körül – káromkodik, ordibál és tárgyakat dobál a házban.

Bak

Föld jegy, így általában elég laza, bár néha talán túl mereven próbálja fenntartani a békét. Főleg azért, mert szereti a dolgokat úgy, ahogy vannak. Sosem tudhatod előre, mi fogja feldühíteni, de sokszor észre sem fogod venni, mert hajlamos elnyomni az érzéseit, főleg a negatívokat. Inkább duzzod és elutasítóan viselkedik, és ha ki is tör kicsit belőle a harag, gyorsan túllép rajta. Általában még meg is bocsát, miután elmondta mennyire csalódott benned.

Konfrontációkat a gyengeséged jelének tekinti, mintha képtelen lennél magad megoldani a dolgokat. Ettől a bak csúszómászó szerű lesz, ha arról van szó, hogy a szociális létrán feljebb kell jutni az egyéni fejlődés érdekében. Ahol felbukkan egy lehetőség, nem vesztegetik az időt és biztosítják a terepet maguknak, mielőtt még bárki bármit is mondhatna. Légy óvatos, ha egy bakkal kapnál össze.

Igazi antiszociális jegy, aki bizalmatlanul áll az emberekhez, és csak nagyon ritkán enged magához közel valakit. Ebből következik, hogy azzal tudjuk a legjobban felidegesíteni, ha folyton érzelgősködünk, és próbálunk bizalmasak lenni vele. Kifejezetten utálja, ha bele akarnak szólni a magánéletében, amivel kapcsolatban azt is rühelli, ha faggatják róla. Nincs szüksége arra, hogy a nyilvánosság előtt kimutassa az érzéseit. Mindemellett az álromantikázás is kiborítja.
Fegyelmezett és jól rendezett, a bak maximálisan felügyeli és próbálja a haragját megfékezni. De ha végül nem sikerül neki, képes valódi lármát és zajt csapni ami napokig is eltarthat. De a környezettel való jó viszony miatt képes engedményeket tenni, de mindig arra törekszik, hogy az ő kedve szerint legyen minden. Képes nagyon kellemetlen lenni ha veszélyeztetetten érzi magát és a végletekig képes menni – ha egyszer leírta, tudja hogy ez örökös és nincs második esélye.

Vízöntő

Nem szereti a vitákat, pláne nem az értelmetlen fajtát makacs emberekkel. A legvalószínűbb, hogy semmibe vesz, ha mérges. Inkább elmegy sétálni vagy kocsikázni, minthogy leüljön vitázni. Ha nem tudja elkerülni azt, ami ingereli, sarokba szorítva érzi magát és felrobban a frusztrációtól. Utána viszont hirtelen minden áron el akar kerülni, amíg meg nem nyugszik. Vagy örökre el fog kerülni a jövőben. Minden azon múlik, kivel vitatkozott, ha egy új kapcsolatról van szó, úgy fogja érezni, nem éri meg a fáradtságot.

A vízöntők túlságosan kimerültek ahhoz, hogy bármiféle haragot érezzenek irántad. Határozottan bocsánatot fognak kérni bármit is tettek, aztán megkérnek, hogy hagyd őket békén vagy lehet, hogy felajánlják, hogy intézzétek el a dolgot civilizált emberek módjára. Azonban azt is érdemes észben tartani, hogy nem félnek visszavágni, ha túl sokat zaklatják őket. Biztos lehetsz, hogy a földig döngölnek.

Imádja a szabadságot, az alkotást, a művészeteket, bár ragaszkodó ember, ne akarjuk gúsba kötni, mert azt utálja. Buta szabályokat se állítsunk elé, mert ki nem állhatja azokat, ahogy a rugalmatlanságot is. Ami a leghamarabb fel tudja dühíteni az nem más, mint az, ha órákig sorban kell állnia valahol, egy két perces ügy elintézésért, vagy rengeteg papírt kell kitöltenie. Utálja a bürokráciát, és a vaskalapos szabályrendszert, amiben muszáj élnünk.

Könnyedén megharagszik, de könnyedén is felejt, “ahogy a szél fúj” ez a vízöntő mottója. Haragszik ha érzi, hogy valaki elveszi a szabadságát vagy kételkedik benne. Mivel úgy gondolja hogy mindent a legjobban tud, szeret kioktatni másokat és arról beszélni, hogy senki sem igazgathatja a személyiségét. Rejtegeti mások elöl amikor sértődött és ekkor a legveszélyesebb – készen áll az agresszivitásra és a bosszúra.

Halak

Minden azon múlik, milyen napja van épp. Ha rossz, akkor, robbanni fog, ha felbosszantod. Ha viszont jó napja van, akkor mindent meg fog tenni, hogy elkerülje a veszekedést, inkább kimegy cigizni vagy iszik egy pohárkával, hogy lenyugodjon, minthogy ott maradjon vitatkozni. Ha ettől sem érzi jobban magát, akkor egy kiadós sírás fog rajta segíteni. Előbb sírja el magát dühében vagy csalódottságában, mintsem törni-zúzni kezdjen. Extrém esetben sokáig tud haragot tartani, minden a körülményektől függ.

Megpróbál elkerül minden negatív érzést kettőtök között. Képes bocsánatot kérni olyan dologért is, amit el sem követett, csak hogy újra kedveld őt. Attól függően, hogy mivel szembesíted, megvan rá az esély, hogy sírva fakad, mert annyira megbántottad. Ezért nehéz szembesíteni egy halakat, mert mások szemében támadónak tűnhetsz, aki keresztül akar gázolni rajtuk.

A legönzetlenebb csillagjegy, és a legsegítőkészebb is. Ő az, aki még egy bulvárlap cikkein is őszintén fel tudja idegesíteni magát. Utálja az irigységet, a mások elnyomását. Ne lepődjünk meg, ha veszekedni kezd velünk, ha esetleg vagyonokat költünk felesleges luxus dolgokra, ugyanis ez is kifejezetten dühíti, mert csak arra tud gondolni, hogy máshol éheznek az emberek, amíg mi szórjuk a pénzt. Azt is gyűlöli, ha valakit igazságtalanul kirekesztenek a közösségből, és magára hagynak. A halak túlérzékenyek, mindent személyesen értenek és ezért gyakran sértődöttek. Mindig változik a hangulatuk és nem tudják mit akarnak, de tudják mit nem akarnak, ezért dühösek amikor valaki próbál valaki segíteni nekik valamilyen döntéssel kapcsolatban és ez az ami nagyon kihozza a sodrából. De általában a halak a dühét magában tartja ami rossz a számára, mert késöbb depressziót és bánatot okozhat. Mikor veszekszik is akkor sem rosszindulatból teszi ezt és ha elnézést kér tőle az egészet egyből elfelejti.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Egyéb kategória

To Top
X