Connect with us

Asztrohoroszkóp

Pontosan ezért olvasod el a horoszkópot a csillagjegyed szerint!

Egyéb kategória

Pontosan ezért olvasod el a horoszkópot a csillagjegyed szerint!

Kos

Annak ellenére, hogy temperamentumos vagy és mindig jobb akarsz lenni, a szívedben pillangók repdesnek a társadalmi életedet tükrözve. Ami a horoszkóp olvasását vonza benned, az a beszélgetés lehetősége. Szereted, hogy a horoszkópok által kapcsolatba léphetsz olyan barátokkal és családtagokkal, akik megosztják az érdeklődésedet. Te is szereted a gyorsan elsajátítható dolgokat, és szeretsz kitűnni azzal, amit megtanultál, így kattintasz és elolvasod, lehetőleg útközben.

Bika

Azért lyukadtál ki ide, mert egy nap el akartad ütni az időt, miközben elkalandoztál és kíváncsi lettél. Maga a csúcs a küldetésed, de nem akarod megölni magad azért, hogy feljuss. Elolvasod a horoszkópodat, meglepődsz hogy mennyire igaz rád, megvonod a vállad és továbbmész. Tehát azt hiszem röviden ezért olvasod el.

Ikrek

Elsősorban azért olvasol horoszkópot mert trendy. Vonzod a társadalmi csoportokat és szeretsz a középpontban lenni. Ezért szeretsz minél több dologgal képben lenni. Ha a horoszkópról van szó, akkor azzal kapcsolatban is. Nem mellékesen rendkívül szórakoztató számodra, ez sem utolsó szempontja annak, hogy most is itt vagy.

Rák

Mindig másokkal szimpatizálsz, és néha nem érzed magadon, hogy ugyan abba az erőfeszítésbe kerülne neked is. Nem mindig érzed magad megérettnek, de furcsa mód amikor elolvasod a horoszkópot, jobban megérted magadat. Szentimentális vagy, és érzelmileg kötődsz fontos dolgokhoz, tehát amikor látod, hogy a csillagjegyed érted működik, ragaszkodni fogsz hozzá. Ezenkívül jó nemcsak az édes érzelmeidről, hanem a hangulati ingadozásaidról is olvasni.

Mérleg

Nem állsz le a konfrontálódással, de több mint rendben vagy a beszélgetéssel, és megérteted magad a környező emberekkel. Elolvasod a horoszkópod és talán még néhányat, hogy megtudd, mit lehet tenni a béke megőrzése érdekében. Ez arra késztet téged, hogy kevésbé legyél valódi, mint amennyire vágytál rá.

Skorpió

Szenvedélyes vagy, intenzív és tompa. Heves és hatalmas hírnév őrzöje vagy, de még kérdéseid vannak arról hogy ki is vagy valójában. Azért olvasod el a horoszkópod, hogy mi a teendő, mikor az élet konfliktust vált ki. Úgy csinálsz mintha nem érdekelne, de valójában érdekel. Néha inspirációt kapsz, néha csak úgy érzed hogy le vagy engedve, bárhogy is… visszatérsz. Lehet hogy az oka rejtély, de tudni akarod.

Nyilas

Mindezt tudnod kell, majd érezned kell a szabadságot, hogy megosztod mindenkivel. Szabadúszó vagy. Egyik helyről mész a másikra, és sok mindent megtanulsz. Helyre van szükséged, különféle üzletekre, különféle forrásokra. A horoszkóp csak az egyik kedvenc dolgod. Imádod megosztani a horoszkópodat nyíltan és magabiztosan, az emberek pedig általában örömmel reagálnak tehát boldogan olvasod.

Bak

Az emberek mindig meglepődnek amikor meghallják, és te szeretsz lépést tartani ezzel. Erős magabiztos külsőd van. De belülről érdekelnek a mélyebb dolgok. Kutatod a jövőt, (szeretsz dolgozni, a lehető legjobban irányítani azt), és néha a horoszkópod ad hozzá hasznos információkat. Mindent megteszel, hogy előre haladj, akár a horoszkóp cikkek olvasását is.

Vízöntő

Valószínű, hogy többet mondanak neked a horoszkópodról, mint amit olvasol róla. Szereted a függetlenséget, utálod a bezártságot, és ne éppen a legromantikusabb ember vagy. Büszke vagy arra, hogy teljes életet élsz, és teljesen elkülönülsz a negatív energiától. Ezeket csak akkor olvasod el (még ha nem is ismered be), ha aktuálisnak tűnik és elég figyelemfelkeltő a cikk címe, ami felkeltette az érdeklődésedet. Tehát többet nem tudsz a horoszkópodról mint a barátaid.

Halak

Látod a horoszkóp kreatív elemeit és tetszenek neked. Felhív téged a horoszkópod hangulatára, és szeretnéd elképzelni kinek milyen horoszkópja van az életben. Nem veszed ezeket a dolgokat nagyon komolyan, és miután elolvastad, elég gyorsan elfelejted őket.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Egyéb kategória

To Top
X