Connect with us

Asztrohoroszkóp

Csillagjegyed elárulja milyen emberre van szükséged az igaz szerelemhez

Egyéb kategória

Csillagjegyed elárulja milyen emberre van szükséged az igaz szerelemhez

Mindannyian vágyunk egy igazi, mindent elsöprő szerelemre, ami örökké tart. Sajnos gyakran az igaznak hitt szerelem keserű könnyekkel zárul, mi pedig egyedül maradunk. Nem kell elkeseredni, ennek csupán az az oka, hogy még nem jött el az igazi. Csillagjegyünk gyakran nyújt segítséget nehéz időkben, és így tesz most is. A csillagjegyek most segítenek a döntésben, és elárulják, hogy milyen ember hozhatja el számunkra a boldogságot. 

Mindannyian vágyunk egy igazi, mindent elsöprő szerelemre, ami örökké tart. Sajnos gyakran az igaznak hitt szerelem keserű könnyekkel zárul, mi pedig egyedül maradunk. Nem kell elkeseredni, ennek csupán az az oka, hogy még nem jött el az igazi. Csillagjegyünk gyakran nyújt segítséget nehéz időkben, és így tesz most is. A csillagjegyek most segítenek a döntésben, és elárulják, hogy milyen ember hozhatja el számunkra a boldogságot.

Kos

Te, aki a Kos jegyében születtél egy igazi szenvedéllyel teli ember vagy. Jobban teszed, ha nem kergeted a szerelmet, és egyedül maradsz, egészen addig, megtalálod a számodra legtökéletesebb embert. Hogy milyen ez a személy? Az, akiben ugyanaz a tűz lobog, mint benned, aki kalandokra vágyik, izgalmakra, és arra, hogy mindezt együtt tapasztaljátok meg.

Bika 

A Bika egy igazi romantikus jegy, mélyen vágyik a szerelemre, egy stabil, különleges kapcsolatra. Annak érdekében hogy elkerüld a fájdalmat, a csalódást, maradj egyedül. Egészen addig maradj egyedül, amíg megismered azt az embert, akiben otthonra, megnyugvásra lelsz. Mikor őt megismered, többé nem lesznek kétségeid, és kérdéseid sem. Minden a helyére kerül.

Ikrek 

Neked olyan emberre van szükséged, aki mellett önmagad lehetsz, nem kell megjátszanod a komolyságot, a bátorságot, hiszen rád egyik sem jellemző. Gyermeki, mély, eredendő őszinteséggel és játékossággal rendelkezel, így ne engedd magad elcsábítani, amíg nem találkozol azzal az emberrel, akinek pontosan erre van szüksége, erre vágyik, és közös céljaitok lehetnek.

Rák

Hidd el megéri egyedül maradnod egészen addig, amíg megismered az igazit. A számodra igazit. A te életedben nagyon fontos szerepet tölt be a gondoskodás, hogy rólad gondoskodjanak, és hogy te gondoskodhass másokról. Olyan emberre van szükséged, aki megfelel ennek, aki ugyanarra vágyik. Ez az ember majd ráhangolódik a hangulatodra, érzéseidre, rengeteg közös témátok lesz, és sosem unjátok meg kivesézni őket.

Oroszlán 

Te egészen különleges életritmust követsz, így nem lenne jó döntés olyasvalakit választani társadul, akinek teljesen mások az igényei. Hidd el, jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Majd eljön az életedbe az az ember, akinek ugyanolyan mélyenszántó gondolatai vannak, és gyermeki érdeklődéssel tekint a világra mint ahogyan te is. További fontos szempont lehet, hogy a kapcsolatotok fejlődését segíti, ha a párod is olyan elkötelezett a karrierje iránt mint te.

Szűz

Jól teszed, ha szingli maradsz egészen addig, amíg megtalálod azt a személyt, aki elhozza életedbe az általad vágyott biztonságot, szeretet. Zárkózottságod talán időnként terhet jelent számodra, de hidd el, előny is lehet. Amikor megtalálod az igazit, az általad felépített fal magától leomlik, és átadod magad a szerelemnek. Többé nem érzed úgy, hogy folyton védeni kellene magad.

Mérleg 

Mérlegként egyszerre vágysz szabadságra, és biztonságra. Ne vesztegesd az időd valakivel aki ezt nem érti meg, és nem képes megadni neked. Amint megtalálod azt az embert aki szabadon enged, hagyja hogy szárnyalj, és mindig örömmel fogad, amikor rá figyelsz, az összes kétség eloszlik. Ez ez ember majd mindig kiránt a gödörből, ha elesnél. Ugye megéri várni?

Skorpió 

Talán értelmetlennek tűnik az igazira várni, de hidd el megéri. Amikor találkozol vele, többé nem kell megmagyarázni, hogy mit érzel, mert ő minden egyes érzésed megérti, megbízik benned és támogat. Ugyanaz a tűz ég benne, ami benned is lángol. Ő majd végtelenül hisz benned, és tudja hogy bármire képes vagy, képességeid nem isnerken határt.

Nyilas 

Számodra az elköteleződés mindig problémát jelent, bezárva érzed magad. Talán ez egy jel, hogy el kellene engedned a görcsös ragaszkodást a kapcsolatokhoz. Amint ezt elfogadod, belenyugszol, megérkezik életedbe az a személy, aki ugyanúgy rácsodálkozik a világra, ahogy te teszed, megleli a szépséget az útszéli virágban, és egy gyermek mosolyában. Ha vársz, együtt csodálhatod a világot az igazival.

Bak 

Legyél egyedül egészen addig, amíg találkozol azzal, aki felszínre hozza a romantikus, bohém oldalad. Ez az ember majd olyan lesz, aki ugyanolyan komoly, elkötelezett, célorientált mint te, és értékeli benned azt, amit mások elutasítanak. Ő majd nem próbál megváltoztatni, átalakítani, hanem értékeli minden egyes cselekdeted. Emlékeztet arra, hogy minden úgy lesz ahogyan lennie kell, elég tenni érte.

Vízöntő 

Hidd el megéri várni arra az emberre akinek a közelében úgy érzed: ez az! Vele majd nem lesz megfelelési kényszer, sem kétségek, vagy negatív gondolatok. Amint őt megismered, többé nem kell azon gondolkoznod, hogy mi lesz a jövőben. Olyan mélyen kapcsolódtok össze, hogy az mindenre választ és megoldást nyújt. Meglátod, ő majd jobban megért mint eddig bárki, és mindenre kíváncsi veled kapcsolatban. Elfogadja azokat a szokásaidat is, amik mások számára elviselhetetlenek. Ő majd veled tart az úton.

Halak 

Maradj egyedül és készülj az igazira, egészen addig amíg rá nem találsz. Amint ő megérkezik hozzád, többé nem kell azon gondolkodnod, hogy hová tartozol, hol a helyed a világban, mert a kérdés válaszra lel, és soha többé nem merül fel. Az igazi megmutatja neked sebezhető, bátor, szenvedélyes, és elkeseredett oldalát. Úgy is mondhatnánk, hogy lecsupaszítja előtted önmagát. És ezt te is biztonsággal megteheted.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Egyéb kategória

To Top
X