Connect with us

Asztrohoroszkóp

8 jel ami lebuktatja a csillagjegye alapján. Ha ezt veszed észre, fülig szerelmes beléd, csak titkolja!

Horoszkóp

8 jel ami lebuktatja a csillagjegye alapján. Ha ezt veszed észre, fülig szerelmes beléd, csak titkolja!

Kos

Halad előre. Nagyon érdekli az élet és sok kérdést feltesz. Úgy érzi, hogy mindig te vagy az érdeklődésének a tárgya. Amikor a Kos beléd szeret, mindent meg akar tudni rólad. Általában nem kell sokat találgatni, hogy mik a szándékai. A vegyes érzelmek azt jelzik hogy nem vagy számára közömbös.

Bika

Próbára tesz és piszkál. Ez kicsit zavaró lehet számodra, mert amíg ezzel a módszerrel próbál a Bika elcsábítani, lehet hogy egyszer betelik a pohár. De abban biztos lehetsz, hogy a Bika romantikus úton próbál majd becserkészni, és egy Bika addig vigyáz rád, amíg olyat nem teszel, hogy ne érdemeld meg védelmét.

Ikrek

Egyértelműen szerelmes beléd. Az Ikrek, ha érzelmekről (vagy bármi másról) van szó, nem tudja titkolni az érzelmeit. A le akar venni a lábadról, azonnal le fog venni. Ha azt gyanítod, hogy egy Ikreknek tetszel, vagy felkeltetted az érdeklődését, valószínűleg jól gyanítod. Ha kap egy minimális pozitív visszajelzést, akkor folytatni fogja a megkezdett utat.

Rák

Megpróbál nevetni. Továbbra is lelkes, de óvatos. A Rákok érzelmei a leghírhedtebbek a csillagjegyek közül, és bár nagyon szeretné megmutatni érzelmeit, továbbra is óvatos lesz. Gondoskodni szeretnének rólad, nem szeretnék hogy összetörjék a szívedet, de zavarja az is őket, hogy nem tudnak mindig segíteni neked. Amikor egy Rák törődik veled, egyből észreveszed, hogy rendkívül sok időt szeretne veled tölteni. Szeretne a legjobb barátod lenni, és mindent megtesz azért hogy boldog legyél.

Oroszlán

A védelmeződdé válik. Az Oroszlánok hírhedtek az önérzetükről ( vagy legyünk őszinték, az egójukról), tehát mikor egy oroszlán beléd zúg, csak a tiéd és senki másé nem akar lenni. Ha még nem áll azon a ponton, hogy elkötelezze magát, akkor is tudatni fogja másokkal, hogy az övék vagy, pl hangoztatja, hogy milyen boldog veled vagy megölelget nyilvánosan. Szuper karizmatikussá válik, és úgy érzi, hogy nem akar senki mással lenni, csak veled.

Szűz

Úgy viselkedik, mintha egyáltalán nem érdekelnéd. A Szüzek furcsák: amikor szeretnek valakit, de még nem tudják, hogy az biztonságos-e, akkor úgy fognak tenni, mintha nem igazán érdekelné őket. Minél furcsább és “hidegebb” egy Szűz, annál biztosabb hogy beléd van esve. Ne aggódj, ez inkább egy póker arc: az idő múlásával tudatni fogja veled, hogy mit érez irántad (még most rettegnek, de majd meg fogják tenni).

Mérleg

Döntésképtelenné válik. A Mérleg a csillagjegyek szerelmese, de ők is az egyensúly és a béke irányítói. Mikor szerelembe esnek, óvatosan mérlegelnek minden lehetőséget, mielőtt ténylegesen meglépnék azt (csak azt akarják tudni, hogy megéri-e a fáradságot).

Skorpió

Rugalmas és territoriális. Annak ellenére, hogy teljesen hidegen játszik, titokban retteg belül, hogy még mindig más emberekre nézel, vagy hogy neked valójában ő nem is tetszik.  A Skorpiókról ismert, hogy rendkívül hűek az emberekhez, akiket szeretnek, tehát a “randevúk” és a “kapcsolat” közötti szakaszban a szörnyen rosszak. Ők a mindent vagy semmi személyiségek megtestesítői.

Nyilas

Mindent veled akarnak csinálni. Egy beléd esett nyilas fel fog kérni hétvégi kirándulásokra, elvisz olyan helyekre ahol még nem jártál, megpróbál megnevettetni, és így tovább. Csak megpróbálják kideríteni, hogy lehetsz-e partnerük a bűncselekményben, mert egész életük a folyamatos mozgásról szól, menni, menni, menni. Minél többet akarnak megtapasztalni veled, annál inkább érdekled őket.

Bak

Kérdéseket tesz fel a jövőről. A Bakok tervezők, és mindig szeretnek két lábbal a földön állni. Ha egy Bak nem érzi hogy hol áll, nem fogja továbbra is érdekelni a kapcsolatba vetett energia értelme, ha tudják hogy nem vezet sehova.

Vízöntő

Több időt tölt veled mint a céljaival. Egy Vízöntő mindig éldolgozó, ezért minél több időt szakít rád, annál jobba láthatod hogy mennyire vagy neki fontos. Még akkor is lehet látni, ha azt mondja hogy most nem engedheti meg magának, hogy kapcsolatba legyen, vagy magára kell koncentrálnia. Érezni fogod a szavaiban, hogy zavarban van, ami mindent el fog árulni.

Halak

Alapvetően verseket ír rólad, és sokat sír. Amikor egy Halak beléd szeret, akkor *fülig szerelmes* lesz, veled érzik magukat a legjobban és ezt te is érzékelni fogod. Még ha nem is kreatívok, (bár a legtöbb Halak kreatív) akkor is tudni fogod hogy érdekled őt, mert inspirálni fogod őt a jelenléteddel, és érzed hogy bárhová követne téged az egész világon.

Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X