Connect with us

Asztrohoroszkóp

A Bika zsugori, az Ikrek kétszínű, az Oroszlán egoista. Neked mi a rossz tulajdonságod?

Horoszkóp

A Bika zsugori, az Ikrek kétszínű, az Oroszlán egoista. Neked mi a rossz tulajdonságod?

Kos

A Kos egy hatalmas csecsemőként viselkedik, amikor a dolgok nem mennek rendes kerékvágásba. A viselkedés módja nem csak gyerekes, hanem taszító is.

Bika

A Bika nagy büszke arra hogy milyen takarékos és milyen jól bánik a pénzzel. Ez jó hogy fogja a pénzt, de könnyen átesik a másik oldalra, ami bizony később nagy gondokat okozhat. Nem kell mindenre sajnálni a pénzt, meg kell találni az arany középutat.

Ikrek

Az ikrek annyira kétarcú, hogy meglehetősen megbízhatatlanná teszi. Nem csinálják mindig szándékosan, de ez a képesség, hogy néha bekapcsol nála, megrémiszti az embereket. Ez nem feltétlen csúnya vonás, de meglehetősen zavaró. Az biztos.

Rák

Ismered a Kim Khardasian csúnyán síró mémet? Ha a rákot kerested a szótárban, ez a mém pontosan megfelel neki. A Rákok szó szerint csúnya rágcsálók, és MINDENED sírnak.

Oroszlán

Az Oroszlánok egoisták. Persze ez nem mindegyik Oroszlánra igaz. De lényegében: szeretnek beszélni arról, hogy milyen csodálatosak. A gond az akkor kerül előtérbe, mikor valaki nem adja meg nekik azt a figyelmet, amire szükségük van. Semmi sem változtatja meg az Oroszlán hangulatát jobban, mintha valaki figyelmen kívül hagyja őt.

Szűz

A Szűznél az ítélet a lényeg és ha kell kegyetlenségbe csap bele. Mivel szuper magas színvonalat ismernek el maguknak, elvárják mindenki mástól hogy kövessék példáját, teljesen könyörtelenül bánhatnak azzal aki ezt nem teszi meg.

Mérleg

Általában a Mérleggel rendkívül könnyű megismerkedni. Őszinte és kedves. De lehet totál trehány is. A Mérleg könnyen észreveheti hogy gyors kaján él, és ő az egyedüli aki hajnal kettőkor egy Mc’Drive sorát alkotja.

Skorpió

A Skorpiók hidegek mint a jég. Megszenek, megrágnak és kiköpnek mielőtt kettőt pislogsz.

Nyilas

TELJESEN arrogáns! Magabiztosságuk gyorsan tiszta nárcizmussá alakulhat, és lényegében elfogadhatatlannál válik. Senki sem akar ilyen légkörben lenni.

Bak

A Bak nagyon sznob lehet. Az orrát fenn hordja, és rengeteg dologban úgy érzi hogy felsőbbrendű.

Vízöntő

Teljesen furcsa. De nem elbűvölő filmbe illő módon, csak elmentek otthonról…

Halak

Túlságosan álmodozó. A Halak gyakran annyira elfoglalja magát a maga is képzeletbeli világában, hogy elfelejtkezik a valódi célkitűzéseiről. Egy órával azelőtt visszamondják a találkozót, mielőtt meg kellene jelenniük. Vagy ami mégrosszabb, valamikor le sem mondják és várhatsz rájuk.

Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X