Connect with us

Asztrohoroszkóp

Ez az egy dolog áll a boldogságod útjában a csillagjegyed szerint

Ezotéria

Ez az egy dolog áll a boldogságod útjában a csillagjegyed szerint

Az életünk során számos leckét kell megtanulnunk, és utat bejárnunk, míg megtaláljuk a saját boldogságunkat. Mindenkinek más jelenti az elégedettséget, de a csillagjegyed árulkodhat arról, mi az a terület, amin neked még dolgoznod kell, hogy elérd a vágyott állapotot.

Az életünk során számos leckét kell megtanulnunk, és utat bejárnunk, míg megtaláljuk a saját boldogságunkat. Mindenkinek más jelenti az elégedettséget, de a csillagjegyed árulkodhat arról, mi az a terület, amin neked még dolgoznod kell, hogy elérd a vágyott állapotot.

Kos

A Kosok számára a legfontosabb tanulnivaló nem más, mint a türelem, a képesség, hogy megértsék, nem minden adatik meg azonnal, és mindegy, milyen nagy hegyeket képesek akár egy pillanat alatt is megmozgatni, van, amire várni kell, és van, amire megéri várni.

Ha ezt el tudják fogadni, nem csak sok új örömet találhatnak az életben, hanem rengeteg mindennapi feszültségtől is megszabadulhatsz, és több boldogságot találsz az egyszerű hétköznapokban is.

Fontos, hogy megértsd a különbséget a türelem és a tétlenség között.

Bika

A Bikák számára az elengedés az, ami fontos, de nehéz lecke, és amit elengedhetetlenül meg kell tanulniuk ahhoz, hogy megtalálják a boldogságot az életben.

Legyen szó munkáról vagy kapcsolatokról, a Bikák mindenbe sok energiát fektetnek, de még így sem sikerülhet nekik mindig minden.

Amikor pedig eljutnak arra a pontra, ahol bölcsebb dolog elengedni valamit, és tovább lépni, nem egyszerű számukra belátni a kudarcot.

Pedig mindenki életében vannak kisebb-nagyobb bukások, és ha ezt elfogadják, és az erőltetés helyett új célok felé veszik az irányt, a Bikák sokkal boldogabbak lehetnek.

Ikrek

Az Ikrek barátkozó, hajlékony személyiségével nem nehéz jól kijönni, a mély kapcsolatok kialakítása viszont gondot okozhat nekik.

Nem mintha nem lennének érzékenyek vagy szerető szívűek, de túlságosan félhetnek attól, hogy ha valaki vagy valami mellett elkötelezik magukat, akkor más dolgokat elveszíthetnek, ez pedig egy idő után gyökértelenné, és kicsit talán magányossá is teheti őket.

Ha fölöslegesen adják fel a szabadságukat, az mindenképpen boldogtalanná teszi őket, de ha találnak valamit vagy valakit, amiben bízni és hinni tudnak, érdemes megtanulniuk elköteleződni.

Rák

A családcentrikus Rákok számára a nagy feladat, amit el kell sajátítaniuk, nem más, mint az önbizalom, mert jellemzően mindig egy kicsit több van bennük, mint amennyit be mernek vallani.

Miközben talpraesettek és találékonyak, ez a külvilág előtt sokszor rejtve marad, mert nem keresik az olyan helyzeteket, amelyekben megmutathatnák saját képességeiket.

A Rákoknak a saját boldogságuk érdekében azt kell megtanulniuk, hogy képesek legyenek hinni saját magukban, és ez a hit elég erős legyen ahhoz, hogy a külvilágnak is megmutassák.

Oroszlán

A büszke Oroszlánokat elveik mindig száraz utakon tartják, de éppen ez a büszkeség az, ami sokszor a saját boldogságuk útjába is állhat.

Sokszor maguk is legszívesebben elfelejtenének valamit, tovább lépnének a dolgokon vagy megbocsájtanának valakinek, de félnek attól, hogy csorba esik a hírnevükön vagy a büszkeségükön, ezért makacsul ragaszkodnak tovább a saját boldogtalanságukhoz.

Ha képesek ezen a korláton túllépni, rengeteg régi tehertől megszabadulhatnak, és felszabadultabban nézhetnek a jövőbe.

Szűz

A precíz, pontos, rendszerető Szüzeket a legtöbb sikerükhöz a rendszerességük és maximalizmusuk vezeti, ezért ez mindenképpen hasznos képesség, de nem szabad hagyniuk, hogy a tökéletességre való törekvésük megfossza őket a boldog pillanatoktól.

Fogadd el, ha valami nem alakul a terveid szerint, és ne hagyd, hogy ez elvegye a kedvedet az olyan fontos pillanatoktól, amikre régóta készülsz.

Ne feledd, az életben rengeteg dolog van, ami váratlanul történik, és amit nem kell eltervezni, mert nem attól fontosak, hogyan és hol, hanem, hogy kikkel történnek meg.

Mérleg

A Mérlegek nem csak bájos és intelligens személyiségükkel, de megnyerő külsejükkel is gyakran hódítják meg a körülöttük levők szívét.

Ez persze legyezgeti a hiúságukat, de fontos észben tartaniuk, hogy a külső nem minden, sőt.

A Mérlegek számára fontos lecke, hogy elhiggyék, mindazt, amijük van, sokkal inkább a képességeiknek, és nem a külsejüknek köszönhetik, így nem aggasztja majd őket annyira, hogy múlik az idő, vagy hogy éppen nem jól áll a hajuk, hiszen nem ez az, ami miatt az emberek annyira szeretik őket.

Kevesebb hiúság és több önbizalom – ez a Mérlegek leckéje.

Skorpió

A Skorpiók számára az indulatok levezetése az, ami fontos tanulnivalót jelent, mivel a számos nagyon erős érzelmet, ami egyik pillanatról a másikra szabadul fel bennük, jellemzően vagy a világba engedik, vagy elfojtják magukban, ami legalább annyira egészségtelen rájuk nézve, mint az indulatok kiengedése a kapcsolataikat tekintve.

A Skorpiók feladata, hogy megtalálják azt a módot, ahogyan ezeket az indulatokat és heves szenvedélyeket pozitív, termékeny energiába fordíthatják, amiből később aztán profitálhatnak is.

Nyilas

A Nyilasok talán nehezen köteleződnek el, mert nem szeretik feladni a saját szabadságukat, arra mégis szükségük van, hogy valaki mellettük legyen, különben nehezen találják meg a módját a saját boldogulásuknak.

Éppen ezért félnek a magánytól, és hajlamosak lehetnek rossz kapcsolatokban maradni.

A boldogságukhoz vezető lecke során meg kell tanulniuk, hogy mit kezdjenek a saját idejükkel és energiájukkal, hogy rájöjjenek, mi a módja annak, hogy egyedül is boldogok legyenek, ha arra van szükségük.

Bak

A Bakok tisztelik a hagyományokat, és ez jól is van így, fontos azonban azzal is tisztában lenniük, hogy nem minden eredendően rossz, ami új, vannak dolgok, amelyek kifejezetten felüdülést vagy megkönnyebbülést hozhatnak, és amiket ők is élveznének, ha egy esélyt adnának nekik.

A nyitottság és önmaguk határainak feszegetéseaz, amit a Bakoknak el kell sajátítaniuk.

Persze nincs azzal semmi baj, hogy ők is a biztonságot és a kényelmet keresik, de időről időre ki kell tekinteniük a saját kis csigaházukból, hogy ne ragadjanak félelemből egy kényelmetlen helyzetben.

Vízöntő

A Vízöntők általában nagy felfedezéseket tesznek, értik a világ dolgait, és ezt szeretnék másokkal is megosztani.

Emiatt aztán például remek tanító válhat belőlük, nem szabad azonban elfelejteniük, hogy nem mindenki osztja a nézeteiket, és hogy nem az ő dolguk, hogy megváltsák a világot.

Ami az egyik embernek ugyanis boldogságot hoz, az nem biztos, hogy mást is boldoggá tesz.

Élni és élni hagyni  –ez lehetne a tanulság, amit a Vízöntőknek el kell sajátítaniuk ahhoz, hogykevesebbet aggódjanak és több örömet leljenek a mindennapjaikban is.

Halak

A Halaknak lelki békéjükhöz szükségük van arra, hogy alaposan átgondolják a dolgokat, és ez jól is van így, mert ha hosszasan merengenek is valamin, végül képesek levonni a tanulságokat és bármilyen csalódásból képesek szinte újjászületni.

Nem szabad azonban elfelejteniük azt sem, hogya gondolkodás a tett halála, és miközben olyan sok mindent mérlegelnek, bizonyos lehetőségek elhaladhatnak mellettük.

Időnként bizonyos lépéseket gyorsan kell megtenniük, akkor is, ha ezzel kockára tesznek valamit.

Egy csepp merészség – ez az, amit a Halaknak a boldogsághoz és a sikerekhez el kell sajátítaniuk.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Ezotéria

To Top
X