Connect with us

Asztrohoroszkóp

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem májusban

Egyéb kategória

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem májusban

Csekkold le, köztük vagy-e!

Csekkold le, köztük vagy-e!

Skorpió

Az lenne a jó, ha ebben a hónapban egy picit lassítanál és nem ugarnál bele meggondolatlanul egy kapcsolatba. Tudjuk, alapvetően hajlamos vagy elsietni a dolgokat, hiszen nagyon szenvedélyes csillagjegyben születtél. Ha viszont most fékezel egy kicsit, szuper párkapcsolat alakulhat ki a randizgatásból az új sráccal. Ez lehet az a szerelem, amire olyan régóta vágysz már!

Vízöntő

Nagyon különleges dolgok várnak rád májusban a csillagjegyed szerint. Simán lehet például, hogy egy régi ismerősben fedezel fel olyan rejtett értékeket, amiket nagyra tartasz, emiatt pedig fellobban a láng kettőtök között. Lehet, hogy elsőre furcsa lesz ez az érzés annyi év barátság után, de hamar megszokjátok majd. Fényes jövő állhat előttetek. Ne félj esélyt adni magatoknak a boldogságra!

Oroszlán

Neked nagyon oda kell figyelned ebben a hónapban, mert egy gyorsan, meggondolatlanul hozott döntés miatt azt utasíthatod el, aki egyébként a legnagyobb boldogságot hozná az életedbe. Lételemed a szenvedély, nem riadsz vissza a kalandoktól, most mégis azt tanácsolnánk, próbáld megismerni egy picit jobban azt, akivel randizgatsz. Szuper társa lelhetsz benne.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Egyéb kategória

To Top
X