Connect with us

Asztrohoroszkóp

Így fogod megváltoztatni a világot a csillagjegyed alapján

Egyéb kategória

Így fogod megváltoztatni a világot a csillagjegyed alapján

Kos

Elegendő agresszióval és ambícióval rendelkezel ahhoz, hogy valami nagyot alkoss. Elkezded megváltoztatni a világot, amikor felismered legnagyobb hibáidat, szembenézel velük, és életed leckéjévé alakítod őket. Ismert vagy arról, hogy nehéz dolgokon mentél át, talán túl gyorsan, és túl korán kellett felnőnöd. Mindezek a körülmények azonban nem gyengítenek el téged, hanem erőssé tesznek, felismered hogy alakíthatod előnnyé. Megvan benned az a bátorság, ami a legtöbb emberből hiányzik, bátorság az ismeretlenhez.

Bika

A világot a kitartásoddal változtatod meg, ha valamire elhatározod magad, keményen dolgozol és kitartasz a célod mellett. Boldoggá tesz, ha olyan karriert érsz el, amely nem csak stabilitást nyújt, de közel áll hozzád. Te vagy az egyik legcsaládorientáltabb csillagjegy, mindig kitartasz a családod mellett, függetlenül a hibáiktól, tévedéseiktől. Megmutatod az embereknek, hogy a szeretet mennyi problémát képes megoldani, ezáltal változtatod meg a világot. Ahogyan Teréz Anya mondta: “Ha megakarod változtatni a világot, menj haza és szeresd a családodat.”

Ikrek

Tájékozott vagy, mindennel, és mindenkivel kapcsolatban, akit ismersz, vagy ahol megfordulsz. Valljuk be, ez elég nagy területet magába foglal közvetlen, kíváncsi és barátságos személyiségednek köszönhetően. Kíváncsi, lelkes természetednek köszönhetően nem kizárt, hogy sikeres újságírói karriert futsz be. Képes vagy rá, hogy ha egy ügy mellett elkötelezed magad, annak megváltoztasd a végkimenetelét, bármilyen nehézségbe is ütközz. Szociális típus vagy, így könnyedén vagy a jó helyen, és jó időben ahhoz, hogy a megfelelő embert ismerd meg a céljaid eléréséhez. Annyira szeretsz figyelni az emberekre, hogy észreveszel olyan dolgokat, amik mások számára fel sem tűnnek, de te ezáltal vagy képes jobbá változtatni a világot.

Rák 

Nem kizárt, hogy egy mozgalmat fogsz vezetni, aminek a célja megmutatni az embereknek, hogy a sebezhetőség igenis erőre vall. Vállalni azt, hogy sebezhetőek vagyunk, egyik legbátrabb dolog a világon. Erős indíttatást érzel arra, hogy beszélj azokról a dolgokról, amelyekről mások nem mernek, nem akarnak, kellemetlenek számukra. Számodra rendkívül fontosak az emberi értékek, a család, a szeretet. Egyike vagy azoknak a csillagjegyeknek, akiknek elég erejük van ahhoz, hogy a korábbi fájdalmakat szupererővé formálják, és bátorságot merítsenek belőle. Az évek teltével rájössz, hogy te is ember vagy, és normális az, ha különböző helyzetekben különböző módon reagálsz. Rákként képes vagy erősségbe fordítani a gyengeséget, és elég reálisan gondolkozol ahhoz, hogy elfogadd, mindig lesznek rossz napok, de a rossz napok után jó napok következnek.

Oroszlán 

Képes vagy birodalmat építeni azokból a téglákból, amelyeket rád dobtak. Te vagy az a csillagjegy, akit porba lökhetnek, megbánthatnak, megalázhatnak, mégis minden rossz ellenére csodálatos dolgokat fogsz véghez vinni. Addig ügyeskedsz, amig végül a lehető legbefolyásosabb, vagy más szempontból a legjobb helyre kerülsz. Különleges tulajdonság, hogy egy Oroszlán mindig úgy néz szembe anehézségekkel, mintha semmi nem bánthatná meg. Elviselnek minden nehézséget, mindent akadályt leküzdenek, döntéseket hoznak, megoldásokat találnak, és végül megváltoztatják a világot, hiszen kezdettől fogva erre vágytak.

Szűz 

Megkérdőjelezhetetlen munkaerkölcsöddel megváltoztatod a világot. Te vagy az a csillagjegy, aki számtalan alkalommal kudarcot vallhatsz, mégis újra és újra megpróbálod, mig sikerül elérni a célod. Mivel realista vagy, bármilyen feladatod is legyen, teljes erőddel arra fókuszálsz, hogy tökéletes eredmény szülessen. Egy Szűz mindig elég logikus ahhoz, hogy elfogadja a kudarcokat, elég stratégiai ahhoz, hogy tisztában legyen a legyőzendő akadályokkal, és elég reális ahhoz, hogy megértse, hogy az igazi siker soha nem fog megtörténni egyik napról a másikra. A SZűz biztosan megváltoztatja a világot azzal, ahogyan példát lehet mutatni abból, hogy készülhetünk legjobban a legrosszabbra.

Mérleg 

Képes vagy túlélni a legrosszabb időszakokat az örökké tartó hitednek köszönhetően. Erőfeszítésedinek, és kitartásodnak köszönhetően megváltoztatod a világot. Mindent elkövetsz annak érdekében, hogy a dolgok igazságosak legyenek. Megvan az eszed és a kitartásod, hogy olyan pozícióba kerülj, ahol hatni tudsz az igazságosságra. Mérlegként elég okos vagy ahhoz, hogy minden történet mindkét oldalát meghallgasd, elég szociális vagy ahhoz, hogy mindenkivel a lehető legbarátságosabb kapcsolatot ápold, és elég kiegyensúlyozott, hogy elfogadd a jót is és a rosszat is, ami történhet. Megváltoztatod a világot azáltal, hogy mindig kiállsz a kisemberekért.

Skorpió 

Ismert vagy arról, hogy amennyiben sikeresen legyőzöd kétségeidet, és félelmeidet, kevés inspirálóbb embert lehet nálad találni. Gyakorlatias, karrier vezérelt ember vagy, titokban érzékeny bensővel. Akkor kezdesz el hatni a világra, amint elkezdesz hinni önmagadban. Többé nem hallgatsz a kétségekre, mindenre van válaszod. A Skorpióról köztudott, hogy különbözik a többi vízjegytől, és a Koshoz, Bakhoz, Oroszlánhoz hasonlóan befolyásos pozícióba kerülhet. A Sorpió azáltal változtatja meg a világot, hogy megmutatja nekünk hogyan kell átalakítani gyengeségeinket erősséggé.

Nyilas 

A Nyilas legnagyobb erénye, hogy kétségbeejtő káosz idején sem hagyja el a hite. A csillagjegyek közül talán a Nyilas a legoptimistább, és sokan “merész kalandorként” ismerik. A Kost az teszi boldoggá, ha olyan karriert ér el, amely hagyja hogy azt, akkor és úgy tegyen, ahogyan az számára a legmegfelelőbb. Nyilasként sosem félsz kimondani az igazságot, akkor sem ha tudod, csukott fülekkel, vagy kemény kezekkel találod szemben magad Mindig kimondod amit kell, akkor is, ha ennek köszönhetően kritikákkal kell szembenézned.

Bak 

Elegendő ismerettel rendelkezel a gazdaságról, valamint arról, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy előnyös helyzetbe kerülj. Ismert vagy arról, hogy attól leszel a legboldogabb, ha olyan karriert futsz be, amely nem csak az eszed mozgatja meg, és elégíti ki, de a lelkedet is. Megérinti a világot, ahogyan a hibáidat kezeled, mindig megpróbálod kijavítani őket, sőt nem nyugszol, míg ez meg nem történik. Bakként informálódsz a jelenlegi helyzetről, a lehetőségekről, és a megoldásokról, hogy végül a lehető legjobbat hozd ki az adott helyzetből. Megváltoztatod a világot azzal, hogy nem félsz benyúlni a sötét helyekre és jobbá tenni őket.

Vízöntő 

Te a világot az embereken keresztül fogod megváltoztatni. Olyan mély, őszinte gyermeki kíváncsiság mint benned, talán senki másban sincs. Minden érdekel beszélgetőpartnereddel kapcsolatban, attól kezdve, hogy mit reggelizett, addig, hogy milyen volt a találkozás a nagyszüleivel. Számodra fontos, hogy olyan szakmát válassz, ami megváltoztatja az emberek életét, jobbá teszi azt. Függetlenül attól, hogy orvosi, újságírói pályát választasz, vagy saját vállalkozást üzemeltetsz. Számodra mindig egy gyermek mosolya, egy ember hálája, az egyszerű emberi reakciók lesznek a legértékesebbek. Vízöntőként megváltoztatod a világot azáltal, hogy mindig annak segítesz, akinek legnagyobb szüksége van rá.

Halak 

Halakként azzal változtatod meg leginkább a világot, hogy mindig segítesz azon, akinek erre szüksége van. Bármilyen pályán is mozogj, akivel kapcsolatba lépsz, azon mindig segítesz, egyszerűen csak jobbá teszed, mint amilyen akkor volt amikor rátaláltál. Halakként mindig segíteni akarsz, cselekedeteid őszinték, lelked tiszta. Akár azt is kijelenthetjük hogy a csillagjegyek legtisztábbja vagy. Azáltal változtatod meg a világot, hogy segítségednek köszönhetően aki eddig elveszettnek érezte magát, újra szeretettel teli környezetbe kerül.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Egyéb kategória

To Top
X