Connect with us

Asztrohoroszkóp

Az asztrológus szerint ezek a karmikus változások várnak rád 2020-ban!

Horoszkóp

Az asztrológus szerint ezek a karmikus változások várnak rád 2020-ban!

Függetlenül attól, hogy szakítás miatt érzed magad magányosnak, vagy mert új városba költöztél, ahol még senkit sem ismersz, a magány gyorsan eluralkodott rajtad. Alábbi javaslataink segítségére lehetnek a csillagjegyeknek, hogy felülkerekedjenek a magány érzésén.

Kos 

Mint egyik tűzjel, akit a Mars irányít, számodra rendkívül fontos, hogy irányíthass, vezető pozícióba kerülj, mozgásban légy. Ezért ha belépsz egy sportszövetségbe, eljársz valamilyen atlétikai órára, vagy részt veszel egy sporteseményen. A felszabaduló adrenalinnak köszönhetően azt is elfelejted, hogy valaha magányos voltál.

Bika 

Számodra két nagyon fontos dolog van, egyik a biztonság, másik a szépség. Épen ezért, teljesen elégedettnek érezheted magad biztonságos, és gyönyörű otthonodban. Segít elűzni a magányt, ha átrendezed a lakást, új dekorációt hozol létre, sőt, egy aprócska váza, vagy gyertya is megnyugtathat. Már csak néhány fotó kell azokról akiket szeretsz, és semmi sem képes elszomorítani.

Ikrek 

Ikrekként szükséged van arra, hogy valami stimulálja az agyad. Írj listát a számodra fontos dolgokról, a tennivalókról, a terveidről, vagy hogy hová szeretnél elutazni. A lényeg az, hogy pörögjön az agyad. Amig lefoglalod magad, nem érzed a magányt.

Rák 

Akárcsak egy született anya. Számodra mindig fontos szerepet tölt be a gondoskodás. Felbaszadít, megnyugtat, ha valakiről gondoskodhatsz, valakivel törődhetsz. Amikor magányosnak érzed magad, csak arra van szükséged, hogy gondoskodj valakiről, vagy valamiről. Az önkéntesség szuper ötlet nem?

Oroszlán 

Romantikus, és optimista vagy. Mindent imádsz ami vidám, színpadias, fellengzős. Fontold meg, hogy valami kreatív tevékenységgel foglalod le magad, ami elűzi a magányt. Lehet ez festészet, novella, bármi. A kreativitás fejlesztése mindig hangulatjavító hatással bír.

Szűz 

Uralkodó bolygódnak, a Merkúrnak köszönhetően kül9nleges kommunikációs erővel bírsz. Talán egy írásterápia segítségével minden problémádat megoldhatod. Csak írd le a gondolataidat, meglátod, sokkal jobban fogod érezni magad utána. Nem kell arannyal borított füzet. Hidd el, bármi megfelel.

Mérleg 

Számodra az élet minden területén különleges jelentőséggel bír az egyensúly megtalálása. Alakíts ki magadnak egy teret, vagy egy rituálét, ami segít megszabadulni a magány érzésétől. Természetes vonzódásod a széphez, talán kiteljesedhet egy testedző program gyakorlásában.

Skorpió 

A Skopiónak megvan az a képessége, hogy egyszerre mélyen intuitív, és határtalan szexuális kisugárzással rendelkezik. Ha úgy érzed, hogy az utóbbi időben bezárkóztál, talán itt az ideje újra felfedezni érzékiséged mélyebb rétegeit. Ebben segíthet egy szenvedélyes könyv, vagy film, de akár új receptek kipróbálása is, a lényeg, hogy élvezettel csináld, mozgasd meg a bezárkózott isten(nő)t.

Nyilas 

Számodra az élet értelmét a feltárás jelenti. Szeretsz titkokat megfejteni, olyan helyekre tévedni, ahol előtte még senki sem járt. Szervezz magadnak különleges, új helyeket tartogató kirándulást, vagy iratkozz be egy izgalmas tanfolyamra. Meglásd, a magány pillanatok alatt feledésbe merül.

Bak 

Ösztönösen a munkába menekülsz valahányszor valami nem úgy alakul ahogy szeretnéd. De amikor bezárkózva, elszigetelve érzed magad, jót fog tenni egy séta a természetben, a fák, a virágot megcsodálása. Egy nyugodt séta, vagy egy túraútvonal felfedezése után a magány már csak a múlthoz tartozik.

Vízöntő 

Mivel számodra a pörgés talán mindennél fontosabb, hasznos olyan tevékenység után nézni, ahol kiélheted az emberek utáni vágyadat. Segíthetsz egy állatmenhelyen, hiszen szívedhez közel állnak az emberek. Önkéntesnek jelentkezhetsz valamilyen segélyszolgálathoz, de talán az is segít, ha segítségre vagy a szomszéd néninek cipekedés közben. A lényeg, hogy hasznosnak érzed magad.

Halak 

Uralkodó bolygódnak, a Neptunnak köszönhetően lelkiismeretes, romantikus és művész személyiséggel rendelkezel. Saját magad különlegességének felfedezése hatékony módszer lehet a magány elűzésére. Annyi csodával, értékkel rendelkezel, hogy nem győzől csodálkozni, amint felfedezed azokat. Továbbá az jóga, vagy a reiki, illetve az érzelmek felfedezése, és megértése, különleges erővel ruházhat fel. Meglásd, el is felejted, hogy valaha magányos voltál.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X