Connect with us

Asztrohoroszkóp

Ez a legrosszabb tulajdonságod a csillagjegyed szerint! 

Horoszkóp

Ez a legrosszabb tulajdonságod a csillagjegyed szerint! 

Kos 

Türelem. Abba kell hagynod a rohanást, és meg kell tanulnod várni. Türelmetlen vagy, folyton mozgásban vagy, nincs időd várni. Miért? Várakozás közben nézd meg a csiripelő madarakat, a csodálatos épületeket, olvass el egy érdekes könyvet, vagy hívd fel a szeretteidet. Vagy! Egyszerűen csak legyél türelmes, hidd el, nem maradsz le semmiről.

Bika 

Határozottság. Ki kell állnod magadért. Ne hagyd magad, ha tudod mire van szükséged, mire vágysz, ne helyezz mindenkit magad elé. Hidd el, ők sem teszik. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.

Ikrek 

Kreativitás. Tanuld meg kifejezi magad. Annyira leköt a világra való figyelmed, hogy nem tudod igazán kifejezni magad, ezért úgy érzed senki nem ért meg. Semmi mást nem kell tenned, csak figyelj kicsi magadra, az érzéseidre. Hidd el, amint befelé figyelsz, kreatív lényed kibontakozik,

Rák 

Önellátás. Nem szabad másokra támaszkodnod ahhoz, hogy boldog lehess. Hidd el, ha önálló vagy, határozott, és talpraesett, egyre jobban fogod érezni magad. A tettek felszabadítanak. Ne foglalkozz a világ véleményével, csak fedezd fel mi mindenre vagy képes.

Oroszlán 

Érzékenység. Meg kell engedned magadnak, hogy sebezhető lehess. Azzal, ha mindent elzársz magadban, nem fog megoldódni semmi. És hidd el, az érzékenység igazából egy szupererő, nem mindenki képes megküzdeni az érzelmeivel, vagy értünk.

Szűz 

Rugalmasság. Meg kell tanulnod eltérni a tervektől. Görcsösen ragaszkodsz mindenhez amit elképzeltél, vagy elhatároztál, akkor is ha tudod, nem jöhetsz ki jól a helyzetből. Nem kell mindent kézben tartani, hidd el, rengeteg különleges élményben lehet részed, ha megtanulsz rugalmas lenni.

Mérleg

Fókusz. Nem kell mindenre figyelni, csak zaklatott leszel tőle, rágódsz és fölösleges fejtöréshez vezet. Itt az ideje megtanulni azt, hogy elég ha egyszerre csupán egy dologra koncentrálsz. Sokkal hatékonyabb lehetsz ha mindig arra figyelsz amivel adott pillanatban foglalkozol.

Skorpió 

Önkontroll. Itt az ideje, hogy megtanuld kontrollálni az indulataid. Senkinek sem jó, ha kiszámíthatatlan vagy. Őszinteséget vársz az emberektől, de nem adsz rá nekik lehetőséget. Amint valaki ellentétes véleményt közöl, azonnal robbansz. Kezdj el dolgozni az indulataid kordában tartásán.

Nyilas 

Önbizalom. Meg kell tanulnod jobban szeretni magad. Te vagy a legoptimistább csillagjegy, tele vagy lelkesedéssel, és szeretettel, hidd el hogy csodálatos vagy. Keress olyan dolgokat, amikben sikerélményed lehet. Ez segíteni fog az önbizalmad fejlesztésében.

Bak 

Optimizmus. Pozitívabbnak kell lenned. Az igaz, hogy mindig figyelsz a dolgok jó és rossz oldalára, de a gondolataidat főleg a negatív dolgok kötik le. Úgy gondolod a jó dolgokkal nem kell foglalkozni, hiszen azok már adottak. Ez nem igaz, a jó dolgok csodálatosak, elég az eredményre nézni, és látod, hogy megérte dolgozni valamiért.

Vízöntő 

Bátorság. Ki kell lépned a komfortzónádból. A világ tele van csodálatos lehetőségekkel, biztos vagy abban hogy örökké csak korlátozott dolgokat akarsz megismerni? Ugye, hogy nem? Próbálj lépésenként újabb és újabb területekre merészkedni.

Halak 

Ambíció. Meg kell erőltetned magad, kiállni magadért és a céljaidért. Meglátod, az ambíció kifizetődő. Minél kitartóbb vagy, minél inkább teszel az álmaidért, annál jobban fogod érezni magad. Próbáld ki.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X