Connect with us

Asztrohoroszkóp

3 csillagjegy, akire a karantén alatt talál rá a varázslatos szerelem! Hiába a bezártság, érkezik a románc

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire a karantén alatt talál rá a varázslatos szerelem! Hiába a bezártság, érkezik a románc

Oroszlán

Már rég kiszemelted őt, és a karantén meghozza a bátorságodat, hogy írj neki. Bár csak egy futó ismertségről van szó, kiderül, hogy ő is már régen kinézett téged, csak tőled várta az első lépést. Milyen csodás érzés a szerelem, nem? Adj neki egy esélyt, mert ha ügyes leszel és kedves, akkor lehet, hogy egy igen hosszútávú és boldog kapcsolatod lehet ezzel az illetővel. A randi ugyan csak online lehet, de ez ne fékezzen meg abban, hogy egy remek estét töltsetek el együtt. Mit szólnál egy közös borozáshoz?

Kos

Egy régi barátod elmondja, hogy többet érez irántad, mintsem puszta barátságot. Ne ijesszen meg az őszintesége, hiszen már régóta szerette volna bevallani az érzelmeit. Tudjuk, hogy házi nyúlra nem lövünk, de lehet, hogy most pont erre lenne szükséged. Ülj le és gondold végig, hogy miért vagy ennyire ellene ennek az illetőnek. Nem tetszik külsőre vagy belsőre vannak ellenvetéseid? Add lejjebb a magas lóról, mert lehet, hogy ha ennyire az igazit keresed, lemaradsz a mindent elsöprő érzelmekről. Lehet, hogy valami csodásnak tűnik, de közben semmi sem kapsz érte cserébe.

Vízöntő

Eddig sosem rajongtál az online társkeresésért, imádsz spontán döntéseket hozni, de most unalmadban ezt is megteszed. Nagyon gyorsan találsz valakit, akivel egymásra kattantok. Napokon át csak beszélgettek, teljesen egymásra hangolódtok, még a kedvenc színetek is egyezik. Micsoda páros! Vigyázz, ne hidj el mindent elsőre. Persze add meg a kellő bizalmat, de nem kell elsőre mindent tökéletesnek gondolni. Csodás páros lehettek, de beszéljetek a cseten kívül is. Persze most semmi találkozás, inkább telefonok és online “élvezetek” formájában. Élvezni fogod.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X