Connect with us

Asztrohoroszkóp

A karma átka: 3 csillagjegy, akinek szenvedést hozhat a személyisége

Ezotéria

A karma átka: 3 csillagjegy, akinek szenvedést hozhat a személyisége

Ikrek

Tipikus példája annak, amikor nem tudja valaki elhinni, hogy rajta kívül másnak is igaza lehet. Irigy és önző néha, ha azt látja, hogy valaki majdnem olyan jó, mint ő, igyekszik mindenben megakadályozni, hogy ne jusson tovább. Bosszantó tud lenni, amikor elmondja a markáns véleményét, hiszen akkor is így tesz, ha más nem kérdezi. Szeret az áldozat fényében díszelegni, mellyel hamar maga ellen fordítja a környezetét. Változtass, nincs olyan, hogy valakin nem lehet javítani.

Szűz

Állandóan kritizál, és bírál. Kemény mondatokat vág a másik fejéhez, ha úgy látja, hogy bántani akarják. Ha nem felejti el ezt a viselkedést, akkor elfelejtheti nemcsak a barátait, hanem a rokonait is. Nehezen alakít ki hosszútávú kapcsolatotokat, mire észbe kap már elrohant mellette az élet. A karma már megmutatta párszor, hogy ez nem a jó irány, itt az ideje, hogy segítséget kérj, akár egy szerettedtől is, aki megmondja, mi a baj.

Skorpió

Kissé paranoiás, erős megfelelési kényszere van. Nem barátkozik azokkal, akik nem úgy gondolkodnak, mint ő. Ez rossz tulajdonság, hiszen lehet, hogy épp egy remek ötletet nem hallgatsz meg azért, mert önfejű vagy. Nagyon erős személyiség, ha kell, nyíltan megmondja a véleményét az ellenfelének. Kissé pesszimista, mellyel könnyedén felbosszantja a szeretteit. Ugye te sem szeretnéd, ha nem beszélnének veled a családtagjaid. Hidd el, a változás nem olyan nehéz, mint elsőre tűnik.

 

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Ezotéria

To Top
X