Connect with us

Asztrohoroszkóp

Ez a 4 női csillagjegy vonzza a férfiakat – Lenyűgöző személyiségek! 

Horoszkóp

Ez a 4 női csillagjegy vonzza a férfiakat – Lenyűgöző személyiségek! 

Kos

A Kos nők sokat adnak a megjelenésükre, számukra nem létezik olyan, hogy elhanyagolják magukat. Tökéletes a kisugárzásuk, divatosak, szeretik a szép és elegáns dolgokat. Nem tudnak nekik ellenállni a férfiak, pontosan tudják, mit kell mondaniuk és felvenniük, hogy elbűvöljék a teremben lévőket. Számukra a romantika nem elhanyagolható, anélkül rosszul érzik magukat.

Bika

Finom gesztusaikkal azt sugározzák, hogy a párjukkal gyengédek és gondoskodóak. Egyszerűen kitűnnek a tömegből, nem lehet nem észrevenni őket. Gyengéd és bájos külsejük mögött viszont egy erős és szigorú nő rejtőzik, aki nem tűri, ha átnéznek rajta. Ne is tegyél így, hiszen ha egy Bikát semmibe veszel, többet nem hajlandó a bizalmába és a kegyeibe fogadni. Kedvességükkel hamar a társaság középpontjába kerülnek, elfogadóak, nem véletlen, hogy a férfiak ennyire kedvelik őket.

Ikrek

Nem esik nehezére, hogy egy férfi szívét megnyerje. A kiszámíthatatlansága izgalmassá teszi a vele való ismerkedést. Vele senki sem unatkozik, mellette minden nap egy izgalmas és újdonságokkal teli lehetőség. Kifinomult ízlése van, szereti a szép és izgalmas összeállításokat, a finom illatú parfümöket és a meghökkentő cipőket. Imádja a finom falatokat, egy meglepetés vacsorával könnyedén le lehet venni a lábáról. Bár nem iszik sűrűn, ha a randevún előkerül egy különleges üveg bor, nem fog nemet mondani.

Rák

Bárki szívét megnyeri, aki a közelébe kerül. Az a férfi, aki egyszer találkozik vele, azonnal a bűvkörébe kerül, úgy, hogy neki lényegében meg sem kell erőltetnie magát. Nem hisz önmagában, nem is henceg a külsejével, pedig jócskán kitűnik a szépségével a többi nő közül. Romantikus és vicces, mellette nem lehet unatkozni. Bármilyen őrültségben benne van, imádja az újdonságokat és a merész élethelyzeteket, szeret kipróbálni addig még sosem tett dolgokat. Az ágyban is bevállalós, igazi lepedőakrobata. Mellette az élet nemcsak öröm, de kalandos is.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X