Connect with us

Asztrohoroszkóp

Ez az 5 csillagjegy mindenkinél nyitottabb szellemű

Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy mindenkinél nyitottabb szellemű

Progresszív, újító ötleteikkel ezek a csillagjegyek nemcsak örülnek a változásoknak, hanem sok esetben meg is előzik a korukat. Ők maguk a változás. Nyitottságuk, újszerű, egyedi ötleteik arra sarkallják őket, hogy minél jobb hellyé tegyék a világot. Vajon te is köztük vagy?

A Vízöntő

A Vízöntő mindenki másnál erősebben viseli a szívén az emberiség sorsát. Imádja a változást, sőt szinte elébe megy, amikor csak teheti. Minden olyan újításnak örül, amitől humánusabb világban élhetünk. Mivel ő maga is valódi felfedező, könnyen előfordulhat, hogy éppen ő találja fel a legnagyszerűbb eszméket, eszközöket.

A Kos

A Kos szintén nagyon liberális gondolkodású csillagjegy, a szónak abban az értelmében, hogy mindenkinek egyenlő boldogságot és jólétet kíván. Ő amellett áll ki, hogy mindenki szabadon lehessen önmaga – ehhez pedig az első lépés, hogy önmagát elfogadja olyannak, amilyen, mindegy, ki mit gondol róla.

A Nyilas

A Nyilastól nem fogsz morális leckéket hallani – az egyetlen elv, ami mellett kiáll, hogy mindenki szabadon élhesse az életét, és találja meg a boldogságát. Szerinte, az ítélkezéssel csak hátráltatjuk önmagunkat és a világot is. Ezek után nem csoda, hogy barátai körében oly népszerű társaság a Nyilas.

Az Oroszlán

Az Oroszlán vakmerő, spontán és optimista – sokszor épp ezért választják meg éppen őt vezetőnek. Gyűlöli a stigmákat, a bélyegeket, mindig arra törekszik, hogy a megszokottól eltérően, a dobozokon kívül gondolkozzon. Empatikusságától vezérelve szeretné, ha mindenki egyformán jól érezné magát az élete minden területén.

A Mérleg

Élni és élni hagyni. Nincs olyan mottó, ami ennél jobban kifejezné a Mérleg hitvallását! Az igazság bajnokaként is ismert csillagjegy valóban őszintén úgy éli az életét, hogy mindig fair módon, a lehető legnagyobb empátiával viszonyuljon a többiekhez. Született diplomata, aki mindenkor a békére törekszik.

Forrás:

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X