Connect with us

Asztrohoroszkóp

A csillagjegyek angyali és ördögi vonásai

Horoszkóp

A csillagjegyek angyali és ördögi vonásai

Az életünkben minden okkal történik, nincs boldogság bánat nélkül, élet halál nélkül, siker sikertelenség nélkül, jó rossz nélkül, Ezt igazolják a csillagjegyek is.

Ugyanez jellemző a csillagjegyekre is, minden embernek van jó és rossz tulajdonsága, de hogy fejlődhessünk meg kell tanulnunk használni a gyenge oldalainkat is és az erőset is.

Az életben, akárcsak az éremnek mindennek két oldala van. Nincs világosság sötétség nélkül, boldogság szomorúság nélkül, kudarc siker nélkül, és fordítva. Mindannyiunknak vannak pozitív, és negatív tulajdonságai.

A Kos (március 20. – április 19.)

A kosok az életszeretetükről híresek, energikusak, ambiciózusak, és motiváltak. A kos jegyében született személyek kissé beképzeltek, bátrak, határozottak, meg tudják védeni magukat és nem riadnak vissza a nehézségektől sem. A Kos egyik arca szerint szenvedélyes, motivált, célorientált típus. Rendkívül talpraesett, mindig tudja, mit szeretne elérni, másokat is erősen inspirál. Tele van energiával, szenvedéllyel, motivált, szenvedélyes, ambíciós. Magabiztos, bátor, erős, és mindig határozottan megvédi álláspontját.

Horoszkópja szerint a másik arcát mutatja, amikor magába roskad, rosszkedvű, hirtelen haragú és ideges. Ilyenkor egyáltalán nincs tekintettel mások érzéseire vagy javaslataira.Sokszor agresszív, könnyen dühbegurul, gyakran változik a hangulata, és nem veszi figyelembe mások véleményét. A kos nagyon hamar dühös lesz, szenved attól, hogy a kedélyállapota változó és néha agresszív. Ha a dolgai nem úgy alakulnak ahogyan szeretné akkor dühös lesz. Ha a kos megtanulja kontrollálni a sötét arcát akkor sikeresen használja fel az energiáit jó dolgok létrehozására.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika hűséges és odaadó, szorgalmas és nagyon megbízható, amikor a pozitív arcát mutatja. Talpraesett és nagyon szerethető csillagjegy, akivel valóban jó érzés együtt tölteni az időt.

Kedves, és hűséges partner. Szereti a luxust, a finom dolgokat, a stabilitást, keményen dolgozik azért, hogy elérje céljait. Két lábon áll a földön, racionális alkat.

A bika keményen dolgozik azért, hogy stabil és jó élete legyen, olyan munkája van ami jól fizet és olyan partnert keres magának akivel boldog lehet. A bika hűséges ezért a kapcsolatai is hosszútávúak.

A bika mindent szeret ami jó és kész dolgozni éjjel, nappal azért, hogy jómódban éljen.

Mindezek mellett a jó tulajdonságai mellett néha nagyon makacs és akaratos. Amikor nagyon nincs elemében, csökönyös és önfejű, képtelenség bármiről meggyőzni, amit a fejébe vett. Birtoklási vágya olyan erős lehet, hogy partnerének sem könnyű átvészelnie ezt a negatív időszakot.

Mivel nagyon makacs és nem hajlandó a megalkuvásra, időnként a kapcsolatát is kockáztathatja az önfejűségével.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek legkellemesebb tulajdonsága a nyitottság, az érdeklődés. Rendkívül barátságos típus, kedves és vidám. Könnyed és laza, imádja a kalandokat, a kihívásokat, és az életet sem veszi túlságosan komolyan.

Az ikrek csillagjegy a legjobb példa arra, hogy igazolja azt a tényt, hogy egy személynek lehet két arca. Az ikrek esetében két személyiség harcol egymással. Az ikrek barátságosak, pártatlanok, szeretnek kommunikálni és mindig vidámak.

Másrészt pedig sok esetben elveszíti a türelmét és ezért felindultságból döntéseket hoz. Az ikrek akkor mutatja meg a sötét oldalát, amikor ideges vagy erősen depressziós. Az ikrek jegyében született személyeken sok esetben észrevehető a nyugtalanság, amelyet a bennük jelen lévő két ellentétes személyiség konfliktusa okoz.

Egy igazi kettős személyiség. Egyrészt barátságos, nyitott, társaság, és kalandkedvelő.
Másfelől felületes, impulzív, elhamarkodottan hoz döntéseket, főleg akkor, ha stresszes, és szorongó.

Amikor a negatív arca érvényesül, nyughatatlan, döntésképtelen, és hajmeresztő dolgok pattannak ki a fejéből. A stresszt rosszul tűri, ilyenkor a legjobb magára hagyni őt.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák kifejezetten kedves, empatikus, segítőkész és gondoskodó, amikor elemében érzi magát. Ilyenkor szívesen meghallgat másokat, nagyon könyörületes és őszinte típus.

Sok jó tulajdonsága van, csak ezek sokszor azért nem érvényesülnek, mert kicsi az önbizalmuk. Hűségesek, érzékenyek, de eléggé zárkózottak.

A rák jegyében született személyeknek sok pozitív tulajdonsága van, de sok esetben nem használják ki ezeket, mert nem tisztelik eléggé magukat. A rákok gondoskodóak, érzékenyek, lojálisak és mély érzelmeik vannak. Amikor egy rákkal társalogsz mindig türelmesen végig fog hallgatni és nem fogja visszautasítani a gondoskodását még akkor sem, ha rövid ideje ismer.

Amikor viszont a negatív oldala érvényesül, elviselhetetlenül aggódó lesz, és hajlamos a depresszióra is. Ilyenkor úgy érzi, senki sem érti meg, és az önsajnálat is jócskán eluralkodik rajta.

Sokszor jön elő belőlük a kételkedés, a szorongás. Hajlamosak a depresszióra, ilyenkor teljesen elszigetelődnek.

Mindezek mellett a rákok örökös harcban állnak a bennük lakozó belső démonokkal, de ezekről nem sok ember tud. A rák mindent a szívére vesz ezért könnyen depresszióba esik vagy szorong, könnyen előfordulhat bármilyen mentális betegség kialakulása náluk. A rákoknak mindig olyan érzésük van, hogy senki sem érti meg őket, ezért gyakran elszigetelik magukat a külvilágtól.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán kifejezetten magabiztos, vidám, humoros és társaságkedvelő, amikor a szebbik arca érvényesül. Született vezető, akit elfogadnak, nagyra értékelnek és szeretnek a beosztottjai és a hozzá közel állók is.

Született vezetők, és imádnak a középpontban lenni. Ambíciósak, társaságkedvelők, poénosak, magabiztosak.

Az oroszlán született vezető és mindig első akar lenni mindenben. Céltudatos, vidám és hódító, de olykor beképzelt is ugyanúgy mint a kos. Ezért a tűz jegyét is ők képviselik.

Amikor viszont mélypontra kerül az élete, csak saját maga érdekli, pimasz és öntelt, a drámázás sem áll távol tőle.

Negatív tulajdonságuk, hogy mivel nagyon nárcisztikus személyiségek, sokszor tűnnek lenézőnek, és felszínesnek.

Az oroszlán jegyben születettek megszállottan imádják magukat, büszkék, drámaiak és barátságosak, de néha könnyelműek is. A boldog és nyugodt élet a legfontosabb a számukra. Nem szeretik a konfliktusokat, ők harmonikus családi életre vágynak, mert számukra ez az ami valóban lényeges.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz kiváló problémamegoldó képességgel rendelkezik, köszönhetően analitikus és rendkívül logikus gondolkodásának. A legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét. Segítőkész és gondoskodó típus.

A legkisebb részletre is figyel, mindig rátapint a dolgok lényegére. Türelmes, és mindig megtalálja a megoldást.

A szűz a legkisebb részletekre is figyel és órák hosszát tölthet azzal, hogy a helyes megoldás megtalálásán gondolkodik. Szervezett és pedáns, analitikus gondolkodású és nagyon türelmes. A szűz mindig minden problémát helyesen megold.

Ellenben amikor nagyon nincs rendben az élete, túlgondolja a dolgokat, kötekedő és kritizáló hajlama kerül előtérbe. Ilyenkor hajlamos túlságosan komolyan venni az életet, a pozitívumok helyett a negatív dolgokra koncentrál.

Mivel nagyon elemzőtípus, sokszor már képes átesni a ló túlsó oldalára, és idegesítővé válhat. Kritizálós, rideg, és szeszélyes.

A szűz sok esetben mindent komolyan vesz, néha a fontoskodásával megnehezíti az életét. Nehezen tud relaxálni mert nem akarja, hogy a dolgai maguktól oldódjanak meg. Néha úgy tűnhet, hogy nem érdekli őket semmi mert magukba zárkóznak.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg született diplomata és békéltető. Imádja a társaságot, és könnyen kijön másokkal, a békére, a harmóniára, az egyensúly megtartására törekszik.

Mindig a békességre, nyugalomra törekszik. Segítőkész, és nagyon kiegyensúlyozott.

A mérleg jegyében született személyek békések, jóindulattal és tisztelettel vannak a másik ember iránt. Szeretnek segíteni másokon és szeretik megőrizni az egyensúlyt az életükben.

A másik arca ugyanakkor harcias és veszekedős, ilyenkor rendkívül kibillen a lelki egyensúlyból. Semmi sem elég jó neki, és a helyét sem találja a világban.

Mindig a mások érdekeit helyezi előtérbe, éppen ezért néha úgy tűnhet, hogy nem elég határozott, és nem tud boldogulni a világban.

Ez a fajta viselkedésük nem mindég praktikus azért mert mindig próbálják elkerülni a konfliktusokat, de előfordulnak olyan esetek amikor az ember muszáj megvédje magát. Néha a mérleg jegyében született személyek nem biztosak magukban ezért úgy tűnhet, hogy lehetetlenség kiismerni őket.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió esze igencsak gyorsan jár, amikor elemében érzi magát. Vidám és jó kedvű, humorérzéke lenyűgöző. Lelkes, szenvedélyes, önálló, és tele van nagyszerű ötletekkel.

Nagyon ellenállhatatlan, és szenvedélyes, de valódi érzéseit mindig megpróbálja elrejteni a világ elől.

A skorpió vízjegy, aki ezalatt a csillagjegy alatt született az nagyon intelligens és gúnyos. Nagyon érzelmes, sokszor elrejti a valódi érzelmeit azért, hogy a körülötte lévő személyek ne használják ki. A skorpió szervezett, találékony, független és lojális.

Amikor viszont padlóra kerül, igencsak kimutatja a foga fehérjét. Ilyenkor bosszúálló és manipulatív. Haragja elől jobb menekülni.

Fél, hogy visszaélnek érzéseivel. Szenvedélyes, és független alkat.
Nem szeret veszíteni, és állandóan manipulálja az embereket.

Másrészt pedig a skorpió bosszúálló és jól ért a manipuláláshoz. Nem szereti, ha elárulják, hajlamos megfontolatlanul viselkedni, amit később megbán.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas barátságos, vidám, optimista és társaságkedvelő típus. Rendkívül népszerű, sokan kedvelik. Imádja a kalandot, imád utazni, világot látni. Amikor negatív arcát mutatja, elveszíti született optimizmusát.

Nagyon tüzes személyiség, mágnesként vonzza magához az embereket. Optimista, kalandos, vicces, és társaságkedvelő.

A nyilas tűzjegy, azok a személyek pedig akik a nyilas jegyében születtek vonzzák a körülöttük lévő személyeket. A nyilas optimista és kalandvágyó.

Semmi sem elég jó, mindenben a negatívumokat veszi észre. Nem talál célokat az életében, nyughatatlan, nagyon unalmas és hirtelen haragú lesz.

Gyorsan megváltozik a hangulata, hirtelen aggódni kezd, és türelmetlenné válik. Ilyenkor kissé kiszámíthatatlan lesz.

Mindezeknek a tulajdonságainak ellenére nagyon nehezen tud egy dologra koncentrálni, hamar kitör magából, ilyenkor nagyon ideges minden ok nélkül. Sokszor unatkozik, amikor ideges olyankor kontrollálhatatlan.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak szívós és kitartó, nemcsak a munkájában, a párkapcsolatában is. A legjobbat szeretné kihozni magából, megbízható, talpraesett és nagyon sikeres. Gyakorlatias típus, erősen célorientált és erősen motivált.

Intelligens, logikus gondolkodású, határozott, nagyon jó vezető lehet belőle. Órákig képes azokról a témákról beszélni, amelyek érdeklik, nagyon jó meglátásai vannak.

A bak jegyében született személyek a legszorgalmasabbak az összes csillagjegy közül. Nagyon intelligensek, ambiciózusak, okosak és szervezettek. Jó vezetők mert látják a dolgok legapróbb részleteit is és mindig betartják azt amit ígérnek.

A negatív arca már nem ilyen kellemes, hiszen ilyenkor nagyképű és beképzelt lehet, aki képtelen kompromisszumot kötni, és bosszantóan köti az ebet a karóhoz.

Nem hajlandó mások álláspontját is meghallgatni.

Mindezek mellett nagyon makacsak és arrogánsak, nehezükre esik meghallgatni másokat, túlzásba viszik a munkát és nem érdekli őket az egyensúly megtartása az életükben. A természetük eléggé különleges és sűrűn lesznek idegesek.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő is nagyon szeret utazni, más kultúrákat, szokásokat és embereket megismerni. Minden újdonság vonzza, ami alapból is kihívást jelent az életében. Vidám és megnyerő, nagyon sokan szeretik.

Szeret utazni, szeret új emberekkel megismerkedni. Érdeklődő típus, mindig vonzódik az új dolgok iránt, azonban kissé naiv és sokszor szentimentális. Hajlamos érzelmi, és nem racionális alapon dönteni.

Ők a legérdekesebb személyiségűek, szeretnek utazni, szeretnek megismerni más kultúrákat és új embereket. Órákon keresztül képesek beszélni mert annyira szenvedélyesek.

Amikor a rosszabbik arca érvényesül, elveszíti az érdeklődését, csapodár és megbízhatatlan lesz, párkapcsolatban ilyenkor nagyon nehéz lehet mellette.

Ugyanakkor zárkózottnak tűnhetnek, megbízhatatlannak és érzéketlennek. Nagyon gyakorlatiasak, de ha nem tudják kontrollálni az érzelmeiket akkor problémájuk lehet a kapcsolataikban.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak rendkívül mélyen érző típus, érzékeny és gondoskodó, kedves és figyelmes. Megértő másokkal, szeretteivel pedig nagyon lojális.

Nagyon szerethető csillagjegy. Érzékeny, érzelmes, kreatív, és tele van szeretettel. Csodálatos barát, kiváló partner, hűséges típus. Mindent hajlandó megtenni szeretteiért.

A halak ugyanúgy mint a rákok érzelmesek, érzékenyek, gondoskodóak és kreatívak, ezekért a tulajdonságaikért sokan szeretik őket nagyon jó barátok és partnerek. Lojálisak és tudnak szeretni, bármit megtesznek a szeretteikért.

Amikor csöppet sincs elemében, gyakran elszáll a realitás talajáról. Ellöki magától még azokat is, akik egyébként a legközelebb állnak hozzá.

Nehezen viseli el a mindennapi kemény valóságot, legszívesebb álomvilágába menekülne. Általában magányos alkat.

Sokszor nem állnak két lábbal a földön ezért ilyenkor a képzelt világukban élnek. A halak a természetüknél fogva magányosak és sok esetben szeretnek egyedül maradni saját magukkal.

forrás:

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X