Connect with us

Asztrohoroszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek a női szülöttei olyan különlegesek, hogy a lábaik előtt hever az egész világ

Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek a női szülöttei olyan különlegesek, hogy a lábaik előtt hever az egész világ

Számos nőre mondhatnánk, hogy kifinomult, jó ízlésű, diplomatikus, elegáns, azonban ezen 3 csillagjegy női szülöttei mégis különböznek tőlük. Ők azok, akikért férfiak százezrei vannak oda, és velük szeretnék leélni az életüket. Nem véletlenül kapcsolódik hozzájuk a következő mondás is: a nő a férfi tükre.

Bika

Diplomatikus e jegy nő szülötte, egy igazi hölgy attól függetlenül, hogy milyen szituációban van. Nem csak a beszéde, hanem a viselkedése is dicséretreméltó. Udvarias még olyankor is, amikor nem túl jó a kedve.

Halak

A Halak jegyében született nő stílusos, elegáns, de nem csak a külseje csodálatos, hanem a viselkedése is, ezért ő egy igazi hölgy. Diszkrét és jól nevelt, sok mindenkit elkápráztat a szép és kedves beszédével. Olyan a megjelenése mint egy díváé, mindig vonzó, tele van életkedvvel, mindig lehet viccelődni vele és soha nem látszik rajta az életkora.

Bak

Nyugodt és kiegyensúlyozott, humorosan néz az életre ez azt jelenti, hogy vidám és vonzó. Bárhová megy mindig mindenkiben jó benyomást kelt, ő egy értékes hölgy. Tudja, hogyan viselkedjen, pozitív a kisugárzása és inspirálja azt a férfit aki mellette van. Figyelmesen megválogatja a szavait ezért is tartják őt a legokosabb nőnek. A jómodor olyan számára mint a víz és a levegő.

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X