Connect with us

Asztrohoroszkóp

Ez az 5 csillagjegy csak a tökéletessel éri be

Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy csak a tökéletessel éri be

Ezek a csillagjegyek maximalisták, nekik csak a tökéletes lehet elég jó. Nem könnyű megfelelni neki, már ha egyáltalán lehetséges. A lécet a legtöbbször szinte elérhetetlen magasságokba helyezik, amivel saját maguknak is galibát okoznak. Hogy mégis miben maximalisták? A horoszkópból kiderül. Vajon te is köztük vagy? Te is csak a legjobbal éred be?

1. Oroszlán

Az Oroszlánt többnyire körülvevő káoszból nehéz elhinni, hogy ő is igazi perfekcionista, pedig így van. Erősen ragaszkodik a terveihez, a céljaihoz, és szinte mindenkor sikerre viszi az elhatározását. Csakis az első hely jöhet nála szóba, a dobogó többi foka hidegen hagyja.

2. Mérleg

A Mérleg józanul áll a tökéletes ideájához, ami számára inkább a stabilitással és a biztossal cseng össze. A talán szót képtelen elviselni – ő leginkább akkor boldog, amikor mindent pontosan kőbe véstek. A külsőségekben is mindenkor tökéletes, remek az ízlése, így szinte sosem téved.

3. Szűz

Ha valakin prezentálni kéne, hogyan is néz ki egy valódi perfekcionista, az minden bizonnyal a Szűz lenne. Ő az, aki folyamatosan újabb és újabb projekteket tűz maga elé, hogy bizonyíthassa, képes az előzőhöz képest is emelni a színvonalon. Ő nem éri be a tökéletesnél kevesebbel.

4. Skorpió

A Skorpió a legapróbb részletre is felfigyel. Könnyen kiszúrja mások hibáit, amelyekből tanul is. A Szűzhöz hasonlóan időnként ő is hajlamos a szőrszálhasogatásra. Megszállottan követi az álmait, amelyeket persze tökéletesen szeretne megvalósítani. A maximalizmusba néha az ő bicskája is beletörik.

5. Bak

A szorgalmas Bak számára minden munkát és erőfeszítést megér, hogy tökéletes eredményt láthasson. Számára nem létezik rosszabb érzés, mint a tudat, hogy valami nem sikerült tökéletesen. Képtelen magát túltenni az érzésen, amikor úgy gondolja, ha több energiát fektetett volna egy projektbe, az jobban is sikerülhetett volna.

Forrás:

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X