Connect with us

Asztrohoroszkóp

Így dolgozzák fel a szerelmi bánatot az egyes csillagjegyek

Horoszkóp

Így dolgozzák fel a szerelmi bánatot az egyes csillagjegyek

A legtöbb ember életének sajnos a csalódás is része, de szerencsére még a legnehezebb helyzetből is van kiút. Kinek a barátok, kinek a kreativitás segít. Így gyógyulnak az egyes jegyek a csalódásból.

Kos

A Kosoknak nagyon jót tesznek azok a tevékenységek, melyek elterelik a figyelmüket a történtekről, melyek segítségével kifelé irányíthatják a figyelmüket, míg túl nem lendülnek a nehezén. Sokan ebben az időszakban találnak új hobbit maguknak.

Bika

A Bikáknak elsősorban a barátaik nyújtanak támaszt és vigaszt a nehéz időkben, sokat segítenek a beszélgetős, beülős, táncos esték.

Ikrek

Az Ikrek akkor tudják a legjobban feldolgozni a csalódást, ha egy kicsit elemzik a helyzetet, és megértik, mi vezetett idáig. Ha látják az okokat, könnyebben helyre tudják tenni a lelküket is.

Rák

A Rákoknak a családjuk, a barátaik és az otthonuk nyújt biztonságot a viharos érzések közepette. A közös főzések, családi összejövetelek, otthonuk dekorálása megnyugtatja őket, és reményt, hitet ad számukra a továbblépéshez.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak be kell bizonyítaniuk – elsősorban önmaguk számára –, hogy attól még, hogy csalódás érte őket, ugyanolyan értékes emberek. Ehhez minden bizonnyal olyan új kihívásokat, megoldandó feladatokat keresnek, melyek sikerélménnyel töltik el őket.

Szűz

A Szüzek napi teendőikbe és feladataikba merülve találhatnak megnyugvást, és jöhetnek rá arra, hogy bármi is történt, az élet megy tovább. A rendszeres edzés szintén nagy hasznukra válik ebben az időszakban.

Mérleg

A Mérlegek a spiritualitásban találnak vigaszt a szakítás után, és lehet, hogy késztetést éreznek, hogy önismereti munkát folytassanak, pszichológiai szakirodalmat olvassanak a témában.

Skorpió

A Skorpióknak az érzelmek és fájdalmak átélése segít a legjobban feldolgozni a történteket, a rejtett dinamikák tudatosságba emelése, a meditáció nagyszerű eszközök lehetnek a gyógyulásukhoz.

Nyilas

A Nyilasok számára igazi feltöltődést jelentenek az utazás és a kultúrprogramok. Számukra az a lényeg, hogy testileg és lelkileg is kimozdulhassanak megszokott környezetükből, és így – szinte szó szerint is – más nézőpontból lássák az életüket.

Bak

A Bakoknak a munka jelent menedéket a szakítás után, ilyenkor életmentő számukra, ha új terveken, projekteken, megoldandó feladatokon törhetik a fejüket és élhetik ki a belülről feszítő, intenzív energiákat.

Vízöntő

A Vízöntőknek fontos, hogy valamilyen szertartás segítségével búcsúzzanak a múlttól, ösztöneik és intuíciójuk megsúgja, hogy mit kell tenniük ahhoz, hogy valóban el tudják engedni volt szerelmüket.

Halak

A Halak azok közé tartoznak, akik nehezen engedik el volt párjukat, amíg nem tűnik fel látókörükben az újabb kiszemelt. Ők azok, akiknek a kutyaharapást szőrével stratégia beválhat, de figyeljenek arra, hogy ne ugorjanak fejest az új kapcsolatba, míg le nem zárták a régit.

Forrás:

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X