Connect with us

Asztrohoroszkóp

A csillagjegyed alapján kiderül: így változol meg, ha szerelmes leszel

Horoszkóp

A csillagjegyed alapján kiderül: így változol meg, ha szerelmes leszel

A szerelem elképesztő hatással van ránk, lelkileg, sőt, még fizikailag is. Ezért talán téged sem ér váratlanul a tény, miszerint az emberek többsége egy párkapcsolatban elkezd átalakulni. A csillagjegyed pedig elárulja, hogyan változol meg, amikor végre szerelmes leszel!

Kos

Általában magabiztos és független vagy, de amikor szerelembe esel a megfelelő emberrel, te sem ismersz magadra.

Képes vagy a lehető legkuszább átszervezésekre is, csak azért, hogy a pároddal tölthesd az idődet, mert olyannyira boldog vagy mellette.

Korábban féltél az elköteleződéstől, és imádtad a saját kis életedet élni.

A szerelem hatására viszont az életnek egy egészen más oldalát ismerted meg, és imádod azt a biztonságot, amit a kapcsolatod ad neked.

És bár sosem fogod beismerni másoknak, de titokban függeni kezdtél a párodtól is.

Bika

Ki nem állhatod a változást, inkább ragaszkodsz a régi, már megszokott életviteledhez. Ezért is van az, hogy sokan makacsnak tartanak téged, és ez az állítás a szerelemben ugyancsak passzol rád.

Az összes csillagjegy közül ugyanis te vagy az, aki a legkisebb mértékben változik meg, ha találkozik a Nagy Ő-vel.

Sosem szokásod kapcsolatokba ugrálni, ezért ezt csak akkor teszed meg, ha a megfelelő személlyel ismerkedsz meg. Eleinte nem éled bele magad a dologba, csak sodródsz az árral, és szép lassan veszed észre, hogy a párod az életed egyik biztos pontja lett.

Egyre kellemesebben érzed magad a társaságában, képes leszel megnyílni előtte, és olyan dolgokat árulsz el a szerelmednek, mint még soha senkinek.

Ikrek

Ki nem állhatod az unalmat, keresed az izgalmakat, és életelemed a flörtölés. A személyiséged szinte folyton változik, mindig új dolgok kezdenek el érdekelni, így a te életedben ritka, hogy két nap ugyanolyan legyen.

Amikor viszont megismered az igaz szerelmet, mindenkit meglepsz, hiszen alkalmazkodni kezdesz hozzá.

Korábban mindig a telefonodon ültél és rengeteg embernek üzengettél, most viszont már csak a legjobb barátaiddal beszélgetsz.

Nincsenek pasizós sztorijaid, holott korábban folyton ilyen történetekkel szórakoztattad a többieket.

Lenyugszol, és rájössz, hogy az otthon ülős hétvégéknek is megvan a szépsége, és egy megfelelő társsal egy filmnézés is lehet izgalmas.

Rák

Mindig tele vagy érzésekkel, ezért sosem az eszedre, hanem inkább a szívedre hallgatsz. Rendkívül érzékeny és empatikus vagy, a hatodik érzéked pedig mindig megsúgja neked, mi a helyes döntés.

Ugyanakkor félsz a sebezhetőségtől, így nehezen nyílsz meg őszintén mások előtt: ezért is vagy te az egyik legnagyobb kihívást jelentő csillagjegy.

Amikor viszont szerelmes leszel, még saját magadat is megleped. Nem vágysz másra, csak arra, hogy minél erősebb köteléket építs ki a másik féllel, és még önzetlenebb leszel, mint valaha.

Bár korábban féltél a csalódástól, mégis elkezdesz megbízni a másik félben, és rájössz, hogy mit jelent igazából, ha viszont szeretnek téged.

Oroszlán

Általában nagyon összeszedett vagy, tudod, mit akarsz a karrieredben, a baráti társaságodban, a jövődben; de a szerelem terén nem igazán ez a helyzet.

Bár szenvedélyes vagy és szíved mélyén romantikus alkat, a sebezhetőség gondolata szó szerint megrémít, mert azt jelenti, hogy valaki egyetlen szóval összetörheti a szívedet. Ezért hacsak nem vagy tényleg nagyon szerelmes, nem mész bele egy kapcsolatba.

Amikor viszont rátalálsz az igaz társadra, többé nem akarod visszafogni az érzéseidet.

Vágysz a figyelmére, sokkal önzetlenebbé válsz, és úgy érzed, mellette tényleg önmagad lehetsz.

Végre képes leszel biztonságban érezni magad egy kapcsolatban!

Szűz

Magas elvárásaid vannak, és többnyire inkább vagy egyedül, mint hogy olyan személlyel legyél együtt, aki nem tesz boldoggá. A szerelem ezért nagy kihívás számodra, mert a perfekcionizmusod folyton az utadba áll.

Ezért is van az, hogy ritkán talál rád az őszinte, igaz szerelem: de ha igen, akkor teljesen eluralkodik rajtad a rózsaszín köd.

Amikor ez megtörténik, azon kapod magad, hogy folyton a párodra tudsz gondolni, a nap minden pillanatában.

Hirtelen képes leszel elfogadni bizonyos dolgokat, amiket korábban nem toleráltál volna, mert megérted, hogy tökéletesség egyszerűen nem létezik.

Nem kritizálsz már másokat, és a hétköznapokban sem veszed annyira észre a hibákat.

Mérleg

Hiszed, hogy az emberek okkal lépnek be az életedbe. Ez, kombinálva azzal, hogy nagyon szeretsz új ismerettségeket kötni, ahhoz vezet, hogy sokszor nagyon hirtelen és mélyen zuhansz szerelembe.

Hiszel az igaz érzésekben, és olyannyira a legjobbat gondolod a másikról, hogy sokszor csalódtál már.

Általában kerülöd a konfliktusokat és inkább elrejted az érzéseidet, de ha őszintén beleszeretsz valakibe, többé nem érzed úgy, hogy bármit is rejtegetned kéne.

Önmagadat adod, mert tudod, hogy a másik igazán szeret téged; azért, aki vagy.

Korábban mindig a szépséget és a tökéletességet kerested, de ilyenkor jössz rá igazán, hogy a kis hibák miatt lesz valaki igazán egyedi.

Skorpió

A kettősségek embere vagy: a párkapcsolatodban a társadat hol elhalmozod korlátlan figyelemmel, hol pedig te magad sem tudod, tényleg készen állsz-e valami komolyra.

Mindez azért van, mert félsz az intimitástól, és nem bízol meg másokban.

Ez az oka annak, hogy néha a semmiből, ok nélkül szakítasz; inkább te lépsz ki előbb, mint hogy téged bántsanak meg.

Az őszinte szerelem hatására viszont szép lassan képes leszel egyre többet megosztani saját magadról a párod előtt.

Ennek köszönheted, hogy egyre kevésbé titkolózol, és képes vagy megnyílni.

Nyilas

Nincs ellenedre, ha valakivel csak lazább, kötöttségek nélküli kapcsolatot alakítasz ki. Hiszen szeretsz ismerkedni, és imádod az izgalmakat.

Részben ezért is vágysz az utazásra, és legszívesebben mindent kipróbálnál; emiatt ijeszt meg az, hogy valaki mellett elkötelezdmagad.

Egészen addig, míg őszintén és mélyen szerelembe nem esel!

Innentől kezdve ugyanis nem a szabadságod az elsődleges számodra, hanem az, hogy minél több időt tölthess a pároddal.

Nem érzed unalmasnak, ha heteken, sőt, hónapokon át nem utazol semerre, mert meglátod a szépséget a rutinszerűhétköznapokban is!

Bak

Jobban szeretsz két lábbal a földön járni, és nem szereted a változásokat.

Ezért is vagy inkább szingli, mint hogy valaki miatt az egész életedet átalakítsd.

Nagyon óvatosan választasz társat, épp ezért ér meglepetésként, hogy a szerelem a semmiből köszönt le rád.

A párod pedig megtanít arra, hogyan is kell kompromisszumokat kötni.

Többé nem számítasz mindig a lehető legrosszabbra, mert úgy érzed, igazán szerencsés vagy.

Míg korábban a szerelemben stresszeltél, izgultál, ideges voltál és bizalmatlan, addig a Nagy Ő mellett rájössz, mit is jelent, ha valaki tényleg megbecsül téged.

Vízöntő

Sosem hittél az örökké tartó szerelemben, ezért aztán többnyire nem is foglalkoztál vele. Jól érezted magad szingliként, függetlenül, a saját szabadságodban.

Ám titkon mindig is remélted, hogy te leszel a kivétel, akinek bebizonyítják, hogy mindent elsöprő szerelem létezik.

Amikor rátalálsz erre a személyre, megérted, hogy a párod egyszerre lehet a lelkitársad, a legjobb barátod, és a szerelmed is. Ez pedig csodálatos érzés!

Többé nem vágysz arra, hogy a függetlenséged irányítson mindent, hanem úgy érzed,megoszthatod valakivel az egész életedet.

Szép lassan sikerül is lerombolni a falat, amit a szíved köré húztál.

Halak

Szerelemről szerelemre ugrálsz, mert imádod ezt az érzést. Ezért is olyan ritka, hogy te épp ne legyél valakivel párkapcsolatban.

Mindenkiben megbízol, és mindent odaadnál a szerelmednek, épp ezért csalódsz olyan könnyedén.

Ennek hatására kezdtél egyre inkább elzárkózottá válni, és félsz attól, hogy valaki a hibáidat felhasználja ellened.

A Nagy Ő lesz az a személy, aki megtanítja neked, hogy igenis megéri újabb esélyt adni a szerelemnek.

Mellette egyre gyakrabban merészkedsz ki az álomvilágodból, és képes leszel egyre több szépséget felfedezni a hétköznapokban.

Kilépsz a komfortzónádból, és egy teljesen új oldaladat ismered meg általa!

Forrás:

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X