Connect with us

Asztrohoroszkóp

Ez a te életfeladatod a csillagjegyed szerint

Horoszkóp

Ez a te életfeladatod a csillagjegyed szerint

Sok apró-cseprő teendőnk között néha hajlamosak lehetünk elfelejteni, hogy a nagyobb képre is tekintsünk. Pedig az asztrológia szerint mindenki valamilyen kijelölt életcéllal jön a Földre. A tiéd mi lehet a csillagjegyed szerint?

Kos

A Kosok nagy lendülettel vágnak bele minden útba, és indulnak neki minden kihívásnak.

Mivel semmi sem rettenti meg őket, életcéljuk, küldetésük az lehet, hogy másoknak is erőt és lendületet adhassanak egy nehéz helyzetben, hogy senki ne maradjon hátra.

Bika

A Bikák gyakran találhatják szembe magukat nehéz helyzetekkel és kihívásokkal, de ez azért van, mert ők azok, akik az ilyen méretű feladatokkal is képesek megbirkózni.

A Sors emellett sokszor állít a Bikák elé olyan helyzeteket is, amelyekben másoknak kell segíteniük olyan problémák megoldásában, amikkel egyedül nem boldogulnának.

Ikrek

Az Ikrek jegyben születettek olyanok, mintha két személyiséget hordoznának magukban – egyszerre tüzek és vizek, mégis tökéletes harmóniában élnek önmagukkal.

Feladatuk ezért az életben az lehet, hogy közvetítő szerepet játszanak, békét hozzanak, felszámolják a vitát és a nézeteltéréseket, és mediátorként közvetítsenek a különböző érdekeket képviselők között.

Az Ikrek mindenkit képesek megérteni, így fel tudják tárni az emberek előtt mások nézőpontjait is, és megszüntetni a félreértésekből adódó feszültségeket.

Rák

A Rák életcélját valamilyen családi, de legalábbis emberi kapcsolatban találhatja meg.

Mivel remek támasza és segítője lehet annak, aki igazán közel áll hozzá, és mert fontosak számára az emberi kapcsolatok, küldetése az lehet, hogy olyat találjon, akivel kölcsönösen kihozzák egymásból a legjobbat.

Oroszlán

Az Oroszlánok a rivaldafényben érzik a legjobban magukat, és szinte szomjazzák az elismerést.

Éppen ezért a sorsuk akkor teljesedhet be igazán, ha sikerül egy olyan életterületet találniuk, amiben különösen tehetségesnekbizonyulnak, és amin kibontakoztathatják a képességeiket.

Szűz

A Szűz igazi vezető, bár nem viseli túl jól a nyomást, és nem szereti a túlságosan hierarchikus rendszereket sem.

Az életben mégis az lehet a küldetése, hogy másoknak példátirányt mutasson, vagy valamilyen fontos tudásanyagot adjon át nekik.

Mérleg

A Mérlegeket legendás szépérzékük és az igazságra való fogékonyságuk arra készteti, hogy valamilyen egyensúlyt, harmóniát teremtsenek meg maguk körül.

Ha ezt bármi megzavarja, az nagyon érzékenyen tudja érinteni őket, ezért egész életükben azon dolgozhatnak, hogy ezt az idilli állapotot megteremtsék és fenntartsák.

Skorpió

A Skorpiók heves természettel megáldott emberek, akik szenvedélyességükből sok mindent ki tudnak hozni, ha megtanulják kordában tartani.

Az ő küldetésük az, hogy képesek legyenek megélni, és nem elnyomni az érzelmeiket, miközben ezzel senkinek – önmagukat is beleértve – sem okoznak sérüléseket.

Nyilas

A Nyilasok útja a személyes szabadságba vezet.

Életfeladatuk az, hogy megtalálják a saját tökéletes harmóniájukat, ehhez viszont érzelmi és anyagi függetlenségre van szükségük.

Ez nem jelenti azt, hogy nem tartozhatnak senkihez, csupán azt, hogy eljutnak a fejlettség azon fokára, ahol belátják, egyedül ők maguk a felelősek a boldogságukért.

Bak

A Bakokat sokan kissé rugalmatlannak tarthatják, mivel jellemzően ragaszkodnak a régi, jól megszokott dolgokhoz.

Ez azonban abban is segíthet nekik, hogy képesek legyenek megőrizni valami régi, de értékes dolgot, amiben legtöbben már nem találják meg a vonzerőt.

Őket nem vakítja el a csillogás, és bölcsen tudnak értékítéletet hozni, ezzel pedig régi tapasztalatok segítségével jobb irányba terelhetik a világ fejlődését.

Vízöntő

A Vízöntők számára a csillagok szinte mindig valamilyen spirituális küldetést jelölnek ki – az ő feladatuk az életben, hogy valami szellemi tudományban kiteljesedjenek, és olyan értékeket tudjanak felmutatni, amelyek mások számára is megvilágítják az utat.

Életfeladatuk beteljesítéséhez először magukkal kell tisztába jönniük, hogy utána másokat is gyámolíthassanak.

Halak

A Halak képes arra, hogy a mélységeket és a magasságokat is megjárja, ezért küldetéséhez sokszor bukásokon keresztül vezet az út, mert erre van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a szükséges tapasztalatokat.

Küldetése az, hogy képes legyen megvívni egy komoly harcot, és az ebből nyert tudással másokat is segíteni tudjon a hasonló utak végigjárásában.

Forrás:

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X