Connect with us

Asztrohoroszkóp

Ő az, akit érdemes messze elkerülnöd a horoszkóp szerint

Horoszkóp

Ő az, akit érdemes messze elkerülnöd a horoszkóp szerint

Szinte mindenkinek akad olyan ember az életében, aki lehúzza, mérgezi a barátságot, a párkapcsolatot. A horoszkóp szerint ő az, akit érdemes minél messzebb kerülni. A saját boldogságod érdekében fogadd el a javaslatot.

Kos (március 21. – április 20.)

Kos jegyűként olyan belső indíttatással, vággyal rendelkezel, hogy megvalósíthasd a tőled telhető legjobbat és legtöbbet. Az utolsó, amit bárkitől is tolerálsz és elfogadsz, hogy visszarántson, akadályozzon a céljaid elérésében. Az ilyen embert, legyen ő társ vagy barát, jobb messze elkerülnöd.

Bika (április 21. – május 20.)

Bika jegyűként téged leginkább olyan kapcsolat mérgez, amelyikben folyamatosan hazudik a társad, rombolja az önértékelésedet, a stabilitásodat. Valójában pontosan ez az, amit magad is érzel és tudsz, hiszen te éppen olyan partner és barátok társaságára vágysz, akikben megbízhatsz, akik támogatnak, erősítenek téged.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként vidám és ösztönös típus vagy. Pontosan ezért minden olyan mérgező emberrel szakítsd meg a kapcsolatot, amilyen gyorsan csak teheted, aki elszívja a pozitív energiádat, aki folyton tönkreteszi a hangulatodat, a jókedvedet. Légy bátran önmagad, és senkinek se engedd, hogy mást mondjon neked.

Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként nagyon könnyen ki tudod fejezni az érzelmeidet, bárkivel is találkozz. Akadnak ugyanakkor, akik visszaélhetnek a jóhiszeműségeddel, de olyanok is, akiket egyáltalán nem érdekel, hogyan érzed magad, akik csak kihasználnak téged. Őket kerüld el messzire, ők számodra a mérgező kapcsolatok.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegyűként a magabiztosságod rendíthetetlen. Pontosan ismered az erősségeidet, pontosan tudod, mire vagy képes, és nem véletlenül érzel büszkeséget a céljaid elérését követően. Pontosan ezért szabadulj meg mindenkitől, aki megkérdőjelezi a céljaidat, a lehetőségeidet, a rátermettségedet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként szinte mindent alaposan átgondolsz, elemzel, analizálsz. Mindez pedig azt is jelenti, könnyedén ki tudod szűrni a mérgező embereket. Hallgass mindenkor a tökéletes megérzéseidre, az ösztöneidre, és ne engedd, hogy bárki is megkérdőjelezze mindazt, amiben hiszel, vagy megpróbáljon lehúzni téged.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként csodás képességed, hogy képes vagy az eseményeket mindkét oldalról látni, nem mellesleg nagyon szívesen kötsz kompromisszumot a béke érdekében. Pontosan ezért érdemes megszakítanod minden olyan emberrel a kapcsolatot, aki folyton vitát és feszültséget gerjeszt, aki csak a saját igazát szajkózza.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként nem könnyen adod a bizalmadat. Ugyanakkor egészen elképesztően működik az intuíciód. Hallgass rá mindenkor, a megérzéseid sosem csapnak be téged. Ha úgy érzed, valaki nem őszinte veled, tisztességtelen és megbízhatatlan, szinte biztosan igazad is van. Ő az, akivel sosem találod meg a közös hangot.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként olyan szabad a lelked, mint a madaraké, és legalább ennyire önálló is vagy. Az olyan kapcsolatokban, ahol korlátozva érzed a szabadságodat, ahol le akarnak téged nyomni, sosem fogod magadat igazán jól érezni. És ez az, amit érdemes messze elkerülnöd.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bak jegyűként te is a nagyon önálló és ambiciózus csillagjegyek közé tartozol. Keményen és szorgalmasan dolgozol, nagyon etikus vagy, mindenkor a tőled telhető legjobbat adod. Mindenkivel szakítsd meg a kapcsolatodat, aki nem értékel téged kellően, vagy a te értékeidet alábecsüli. Hidd el, nem benned van a hiba, egyszerűen csak féltékeny rád.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként úttörőnek is lehetnek téged definiálni. Nagyon független és szabad a lelked, ezért te sosem fogod magad olyan kapcsolatban jól érezni, amelyben nem kapsz kellő helyet és szabadságot. Aki nem tudja elfogadni, hogy időnként szükséged van az egyedüllétre, hogy azt tehesd, amit szeretnél, arra nem érdemes időt pazarolnod.

Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként te vagy a legkedvesebb, a legszerethetőbb csillagjegy. Szinte mindenkit magad elé helyezel, mindenkor törődsz a többiek érzéseivel. Aki éppen ezt a szimpatikus természetedet próbálja korlátozni, inkább az ellenséged, mintsem a barátod. Persze az nem baj, ha néha önmagadra is szakítasz időt.

Forrás:

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X