Connect with us

Asztrohoroszkóp

Mindenki különleges valamiben. Ilyen típusú nők a csillagjegyek

Horoszkóp

Mindenki különleges valamiben. Ilyen típusú nők a csillagjegyek

Erős, céltudatos, érzékeny, sebezhető… Ezer arca van a nőnek, van, amit elrejt, és van, amit szívesen megmutat, s persze olyan is, amiről nem is tudja, hogy létezik. Mindenki különleges valamiben. Milyen tulajdonság bújik meg benned valójában? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos: az irányító királynő

A Kos nő élete az ellenőrzésről, a hatalomról szól. S miután leggyakrabban vezető pozícióban van, a szabályokat is ő alkotja. Tudatában van a befolyásának, amit igyekszik körültekintve és észszerűen használni. Semmilyen döntést nem hoz anélkül, hogy ne gondolta volna előtte végig a következményeket. Amikor elemében van, az egész világ csodálattal figyeli őt. S ez az igazi ereje a vezetői képességének.

Bika: az erős nő

A Bika nő erős jellem, ő természetesen akaraterőben sincs híján. Céltudatos, ugyanakkor rendkívül makacs. Megvan a bátorsága, hogy kiálljon önmagáért, és a számára igazán fontos emberekért is. Mindamellett a kemény külső érző szívet takar. neki nagyon fontos a törődés és a szeretet, s mindig kész segíteni a rászorulókon. Amikor harcol, szinte „lefagy” minden, amikor szeret, az egész világ csodálja.

Ikrek: a kreatívan gondolkodó nő

A világ gondolkodó és alkotó rétegéhez tartozik az Ikrek nő. Nyughatatlan személyiségéből fakadóan egyedi megoldások születnek az elméjében. A fantáziája bárhová „elrepíti”, ötleteit gyorsan meg is valósítja. Nem küzd a vezetői pozícióért, ő inkább óvatosan kamatoztatja az erősségeit, pedig alkalmas lenne az irányításra is. Amikor a nyilvánosság elé tárja gondolatait, a világ szinte a lába előtt hever.

Rák nő: a két lábon járó talány

Kevesen tudják csak megérteni a Rák nőt, aki valójában két lábon járó talány. Egyfelől dinamikus és szenvedélyes, másfelől nagylelkű és törődő. Gyorsan változik a hangulata, épp ezért is kiismerhetetlen. Barátként és társként hűséges, semmi sem fontosabb számára, mint a szerettei. Ám amikor elárulják, kimutatja a foga fehérét. Szóval légy óvatos, soha ne hagyd cserben a Rák nőt.

Oroszlán nő: a született vezető

Az Oroszlán nő jó megfigyelő, erős jövőképpel rendelkező vezető. Semmi és senki sem állíthatja meg őt, ha valamit el akar érni. Magasak az elvárásai, ami ahhoz is kell, hogy kimagaslót alkothasson. A sikerhez vezető utat akárhogyan is, de megtalálja, s jó érzéssel tölti el, ha másokat is magával vihet. Amikor kudarc éri, akkor is emelt fejjel viseli a vereséget. Ő az alázatosság és az erény kiváló keveréke, ami csak keveseknek adatik meg, éppen ezért mindenki csodálatát képes kivívni.

Szűz: az erényes nő

A Szűz nőnek számos erénye van. Soha nem a könnyedebb megoldást választja csak azért, hogy gyorsabban célba érjen, mindig a helyes út lebeg a szeme előtt. Angyali lelkületéből fakadóan áldás, ha vele hoz össze a sors. Árad belőle a szeretet, kedves és segítőkész. Amikor megbántják, akkor is igyekszik minél gyorsabban összeszedni és kiállni önmagáért. Amikor vérzik a szíve, nem saját magát sajnálja, hanem másokat.

Mérleg: a kifinomult nő

A Mérleg nő okos, éles elméjű, talpraesett. Kiemelkedő intellektusa jó adag humorral is párosul. Méltósággal és kiegyensúlyozottsággal áll hozzá a mindennapi kihívásokhoz, az érzelmeit a legritkább esetben tárja a nyilvánosság elé. Mindig tudatosan cselekszik, öntudatosságának köszönhetően soha nem téveszti szem elől a céljait. Sugárzik belőle az életöröm, s ez az, ami kiemeli őt a tömegből.

Skorpió: a rejtélyes és szeszélyes nő

A Skorpió nőnek megvan a maga „méregfoga”. Éber, pikírt, mindig tudja ki ő, s mit akar. Rettenetesen őszinte mindenkivel, s nem érdekli, ha a szavaival megsért valakit. Nem szeret kertelni, mindig a lényegre tér, szenvedélyes szerető, inkább elviseli a fájdalmas igazságot, minthogy bedőljön a hazugságoknak. Temperamentumos természete persze nem mindenkinek jön be. Nem véletlenül vágyik olyan társra, aki kész elviselni őt úgy, ahogy van.

Nyilas: a varázslatos nő

A Nyilas nő meglepően érzelmes típus, tisztában van a saját érzéseivel éppúgy, mint másokéval. Bele tudja élni magát mások helyzetébe, így könnyen megérti mások mozgatórugóit is. Ám amikor arra kerülne sor, hogy a saját érzelmeit fejezze ki, óvatossá és megközelíthetetlenné válik. Nagyon kevesek előtt tárja fel valódi önmagát. Szóval, ha beenged a saját kis világába, nagyon szerencsésnek érezheted magad.

Bak: a független nő

A Bak nő mindenkor megfontolt, független és öntudatos. Tökéletessé fejlesztette az önbecsülését, semmilyen kétsége sincs afelől, ki is ő valójában. Pontosan ismeri az erősségeit és a gyengeségeit, s azt is, mit akar elérni az életben. Sugárzó belső szépsége az, ami rabul ejt másokat, s amikor beszél, akkor rá valóban azt lehet mondani: szívből beszél. Kitartó és hűséges, mindent megtesz a szeretteiért.

Vízöntő nő: a nyughatatlan álmodozó

Álmodozónak és harcosnak született a Vízöntő nő, és arra hogy nagy dolgokat vigyen véghez. Addig nem is nyugszik, amíg el nem éri céljait. Csodálatosan tud annak érdekében küzdeni, hogy valamit valóra váltson. Ambiciózus és hihetetlenül céltudatos, ő az a nő, aki ha akarja, átformálhatja és sokkal jobb hellyé teheti a világot. Segítőkész, könyörületes, igazán különleges és egyedi lélek rejlik benne.

Halak nő: a nagylelkű szerető

Az őszinteség, a becsületesség és a szerelem kiapadhatatlan forrása a Halak nő. Rendkívül érzelmes és érzékeny csillagjegy, ám igyekszik elrejteni ezeket az érzéseket. Magában sír, s csöndben vívja meg harcait, s inkább meghalna, minthogy kimutassa, ha valami bántja. Mindazonáltal ő az első, aki mások segítségére siet. A Halak nő a világ gyógyítója, s a világnak még több ilyen remek emberre volna szüksége.

Forrás:

Tovább olvasom
Advertisement
Érdekelhet még:
Kommentelj

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Horoszkóp

To Top
X